Συνεχίζεται η δίκη των 21 κατηγορουμένων για την τραγωδία στο Μάτι

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Συνεχίζεται η δίκη των 21 κατηγορουμένων για την τραγωδία στο Μάτι
Η δίκη είχε διακοπεί προκειμένου να οριστούν συνήγοροι του κατηγορούμενου, τότε επικεφαλής του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων, Ιωάννη Φωστιέρη και για να ενημερωθούν επί της δικογραφίας.

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων των 21 κατηγορουμένων για την τραγωδία στο Μάτι. Η δίκη είχε διακοπεί προκειμένου να οριστούν συνήγοροι του κατηγορούμενου, τότε επικεφαλής του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων, Ιωάννη Φωστιέρη και για να ενημερωθούν επί της δικογραφίας.

Ο κ. Φωστιέρης είχε καταδικαστεί για πλημμελήματα σε πρώτο βαθμό χωρίς να έχει συνήγορο, κάτι που επιτρεπόταν εφόσον το είχε επιλέξει ο κατηγορούμενος. Ωστόσο, μετά τις τελευταίες τροποποιήσεις που επέφερε το υπουργείο Δικαιοσύνης στους κώδικες, σε ανάλογης μορφής αδικήματα, που τιμωρούνται με ποινές τουλάχιστον 3 ετών, το δικαστήριο υποχρεούται να διορίζει συνήγορο στον κατηγορούμενο προκειμένου να μην ανακύπτουν θέματα ακυρότητας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Έρχεται η σούπερ φορολοταρία: Θα μοιράσει 100.000 ευρώ σε τυχερούς φορολογούμενους

Έγραψε ιστορία ο Έλον Μασκ: Πρώτος άνθρωπος με πλούτο 600 δισ. δολαρίων

PwC: Μειώθηκαν τα επιχειρηματικά «ζόμπι» - Απαραίτητη η ανάπτυξη για να μην έχουμε νέα

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider