Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Νέος πρύτανης ο Βασίλης Βασδέκης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Νέος πρύτανης ο Βασίλης Βασδέκης
Ομόφωνα εκλέχθηκε νέος πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ο καθηγητής της Σχολής Επιστημών και Τεχνολογίας της Πληροφορίας, Βασίλης Βασδέκης, κατά τη διαδικασία εκλογών ανάδειξης Πρύτανη, Συμβουλίου Διοίκησης και Αντιπρυτάνεων του πανεπιστημίου.

Ομόφωνα εκλέχθηκε νέος πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ο καθηγητής της Σχολής Επιστημών και Τεχνολογίας της Πληροφορίας, Βασίλης Βασδέκης, κατά τη διαδικασία εκλογών ανάδειξης Πρύτανη, Συμβουλίου Διοίκησης και Αντιπρυτάνεων του πανεπιστημίου.

Ο νέος Πρύτανης, το Συμβουλίου Διοίκησης και Αντιπρυτάνεων θα έχουν 4ετή θητεία, αρχής γενομένης από την 1η Σεπτεμβρίου 2024, έως τις 31 Αυγούστου 2028.

Αναλυτικότερα, το νέο Συμβούλιο Διοίκησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών έχει ως εξής:

- Βασδέκης Βασίλειος του Γεωργίου, Καθηγητής του Τμήματος Στατιστικής της Σχολής Επιστημών & Τεχνολογίας της Πληροφορίας, Εσωτερικό Μέλος, Πρύτανης.

- Δράκος Κωνσταντίνος του Δημητρίου, Καθηγητής του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων, Εσωτερικό Μέλος.

- Ευγενίου Θεόδωρος του Κωνσταντίνου, Καθηγητής INSEAD, Εξωτερικό Μέλος.

- Καλυβίτης Σαράντης του Χρήστου, Καθηγητής του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών της Σχολής Οικονομικών Επιστημών, Εσωτερικό Μέλος.

- Κοέν Σάνδρα του Ιωσήφ, Καθηγήτρια του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων, Εσωτερικό Μέλος.

- Μιχαήλ Μιχαήλ του Στεφανή, Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Κύπρου, Εξωτερικό Μέλος.

- Μουστάκη Ειρήνη του Εμμανουήλ, Καθηγήτρια London School of Economics and Political Science, Εξωτερικό Μέλος.

- Ξυλωμένος Γεώργιος του Βασιλείου, Καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής της Σχολής Επιστημών & Τεχνολογίας της Πληροφορίας, Εσωτερικό Μέλος.

- Παπαλεξόπουλος Δημήτριος του Παναγιώτη, Ιδιωτικός υπάλληλος, Εξωτερικό Μέλος.

- Σερφές Κωνσταντίνος του Αναστασίου, Καθηγητής School of Economics, LeBow College of Business, Drexel University, Εξωτερικό Μέλος.

- Τζαβαλής Ηλίας του Αργυρίου, Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης της Σχολής Οικονομικών Επιστημών, Εσωτερικό Μέλος.

Οι τέσσερις Αντιπρυτάνεις είναι οι ακόλουθοι:

- Γαλανάκη 'Αννα Ελένη του Νέαρχου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων

- Δουκάκης Λεωνίδας του Κωνσταντίνου, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων

- Πουλούδη Αθανασία (Νάνσυ) του Δημητρίου, Καθηγήτρια του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων

- Σιουγλέ Γεωργία του Στέφανου, Καθηγήτρια του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κεραμέως στη ΔΥΠΑ: Περαιτέρω ενίσχυση της απασχόλησης και μείωση της ανεργίας

Σταϊκούρας: Ο νέος σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών λεωφορείων αποτελεί μια νευραλγική υποδομή για τον ΟΑΣΘ

ΕΛΣΤΑΤ: Κατά 6,7% αυξήθηκε η βιομηχανική παραγωγή τον Μάιο

gazzetta
gazzetta reader insider insider