Φωτιά στο Ρέμα Χελιδονούς στις Αχαρνές - Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Φωτιά στο Ρέμα Χελιδονούς στις Αχαρνές - Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση επί της Λεωφόρου Καραμανλή στο δήμο Αχαρνών Αττικής.

Τελευταία ενημέρωση 02:04

Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση επί της Λεωφόρου Καραμανλή στο δήμο Αχαρνών Αττικής.

Εγκαταστάσεις επιχειρήσεων έχουν υποστεί ζημιές, ωστόσο τελική αποτίμηση θα γίνει όταν ολοκληρωθεί η κατάσβεση.

Η φωτιά εκδηλώθηκε χθες περί τις 23.00 σε οικοπεδικούς χώρους ανάμεσα σε εργοστάσια.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι επίγειες δυνάμεις έχουν ενισχυθεί και στο σημείο επιχειρούν 88 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 24 οχήματα. Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ και εθελοντές πυροσβέστες.

Μήνυμα από το 112 - «Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους»

Δύο μηνύματα μέσω 112 εστάλησαν σε κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Το πρώτο μήνυμα ενημέρωνε τους πολίτες για την πυρκαγιά ζητώντας τους να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθήσουν τις οδηγίες των αρχών ενώ το δεύτερο καλούσε όσους βρίσκονται κοντά στο Ρέμα της Χελιδονούς να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να κλείσουν πόρτες και παράθυρα λόγω του καπνού.

Παράλληλα συνεχείς κυκλοφοριακές ρυθμίσεις διενεργούνται λόγω της πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την αστυνομία λόγω εκδήλωσης πυρκαγιάς σε κτίριο στη Λ. Καραμανλή διενεργούνται εκτροπές των οχημάτων στη Λ. Καραμανλή από το ύψος της οδού Φουντουκιάς στο ρεύμα ανόδου και από το ύψος της οδού Δεκελείας στο ρεύμα καθόδου.

Επιπλέον, σύμφωνα με την αστυνομία διενεργούνται εκτροπές των οχημάτων στην περιοχή των Αχαρνών 1) στη Λ. Καραμανλή και Δεκελείας, 2) στην οδό Τατοΐου και Δεκελείας, 3) στην οδό Τατοΐου και Αρτέμιδος και 4) στον κόμβο της Μεταμόρφωσης προς οδό Τατοΐου.

Τέλος σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της αστυνομίας διενεργούνται εκτροπές των οχημάτων στην περιοχή των Αχαρνών, στη συμβολή των οδών Σπύρου Βρεττού και Κύπρου ρεύμα προς Σπύρου Βρεττού.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Χωρίς ενεργό μέτωπο οι πυρκαγιές σε Πάτρα, Χίο, Ύδρα, Αγιά Λάρισας - 29 φωτιές σε ένα 24ωρο

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider