Διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου για Γλυπτά του Παρθενώνα: «Θα συνεχίσω να προσπαθώ για μία συμφωνία»

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου για Γλυπτά του Παρθενώνα: «Θα συνεχίσω να προσπαθώ για μία συμφωνία»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Στα Γλυπτά του Παρθενώνα αναφέρθηκε στο poadcast Political Currency ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου, Τζορτζ Όσμπορν.

Στα Γλυπτά του Παρθενώνα αναφέρθηκε στο poadcast Political Currency ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου, Τζορτζ Όσμπορν. «Θα συνεχίσω να προσπαθώ για μία συμφωνία, παρά το γεγονός ότι κατέστη σαφές πως δεν υπάρχει πρόθεση στήριξης από τη βρετανική κυβέρνηση και ότι Στάρμερ δεν έχει πρόθεση να αλλάξει τον νόμο», είπε χαρακτηριστικά.

«Πολιτισμός δεν είναι μόνον οι αρχαιότητες και τα έργα Τέχνης. Πολιτισμός είναι και οι σχέσεις και οι συμπεριφορές των ανθρώπων», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Γενικός Διευθυντής του Μουσείου της Ακρόπολης.

«Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε για μία λύση που θα μοιράζει τον χρόνο παραμονής των Γλυπτών μεταξύ Αθήνας και Λονδίνου. Είναι δύσκολο να το πετύχουμε, αλλά αξίζει να το επιδιώξω. Συνεχίζω να εργάζομαι σκληρά και μπορούμε να βρούμε διέξοδο, ακόμα κι αν δεν αλλάξει ο νόμος», ανέφερε επίσης.

«Πολύ συχνά θεωρούν ότι στην πολιτική όλα είναι μία συνωμοσία, ενώ πολύ απλά η κυβέρνηση μπορεί να τα θαλασσώσει», είπε ακόμα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Είναι εκατομμυριούχος ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς;

ΕΥΔΑΠ: Γιατί κόβει το νερό όταν οι οφειλές φτάνουν τα 100 ευρώ - Στο στόχαστρο και οι δήμοι

Φρέσκα κεφάλαια και νέοι τομείς στόχευσης για το ελληνικό οικοσύστημα των startups

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider