Ο Νετανιάχου προειδοποιεί ότι ο πόλεμος θα είναι «μακρόχρονος και δύσκολος»

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ο Νετανιάχου προειδοποιεί ότι ο πόλεμος θα είναι «μακρόχρονος και δύσκολος»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η πρώτη φάση του πολέμου αφορά την εξόντωση των εχθρικών δυνάμεων που διείσδυσαν στο Ισραήλ και σκότωσαν αμάχους και στρατιώτες, γράφει ο ισραηλινός πρωθυπουργός.

Το Ισραήλ ξεκινάει έναν «μακρόχρονο και δύσκολο πόλεμο», προειδοποιεί ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου σε ανάρτηση που έκανε στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter). Υπογραμμίζει παράλληλα ότι η ευθύνη για αυτόν τον πόλεμο ανήκει στη Χαμάς, που εξαπέλυσε χθες Σάββατο φονικές επιθέσεις στο ισραηλινό έδαφος.

Η πρώτη φάση του πολέμου αφορά την εξόντωση των εχθρικών δυνάμεων που διείσδυσαν στο Ισραήλ και σκότωσαν αμάχους και στρατιώτες, γράφει ο ισραηλινός πρωθυπουργός.

Ο Νετανιάχου αναφέρει πως οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις έχουν εξαπολύσει επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας, η οποία θα συνεχιστεί «αδιάκοπα» και με αποφασιστικότητα «έως ότου επιτευχθούν οι στόχοι» της επιχείρησης.

«Θα αποκαταστήσουμε την ασφάλεια για τους πολίτες του Ισραήλ και θα νικήσουμε», διαβεβαιώνει ο ισραηλινός πρωθυπουργός.

Το πρακτορείο ειδήσεων Reuters μεταδίδει ότι το υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησης Νετανιάχου άναψε το πράσινο φως για επιθέσεις εναντίον στρατιωτικών και διοικητικών στόχων της Χαμάς και του παλαιστινιακού Ισλαμικού Τζιχάντ στη Λωρίδα της Γάζας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Φορολογικά κίνητρα για hedge funds και private equity - Στόχος η μετατροπή της Αθήνας σε επενδυτικό hub

Το PosoKanei «κατεβαίνει» τζάμπα - Ο έτοιμος Πολάκης για προεδρία - Το «μεσσηνιακό σωματείο» του Σαμαρά

Φουλ για τις 2.800 μονάδες - Το μεγάλο εύρος των προθεσμιακών - Άνοδος έκπληξη

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider