Τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας επισκέπτεται ο Στ. Κασσελάκης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας επισκέπτεται ο Στ. Κασσελάκης
Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει συνάντηση ον υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Απόστολο Γκλέτσο.

Επίσκεψη στις περιοχές της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας που επλήγησαν από την πρόσφατη κακοκαιρία, θα πραγματοποιήσει αύριο,Δευτέρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

10:00 Βόλος:

-επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές στη Νέα Ιωνία,-επίσκεψη στο Εκλογικό Κέντρο του υποψήφιου Δημάρχου Ν. Παπαπέτρου και συνάντηση με όλο το συνδυασμό,-επίσκεψη στη συνοικία του Παλαιού Λιμεναρχείου.

13:00 Σωτήριο Δήμου Κιλελέρ: συνάντηση με πληγέντες (η πλειονότητα των κατοίκων έχει εγκαταλείψει το χωριό μετά τις τελευταίες πλημμύρες).13:45: Επίσκεψη στην πληγείσα νεοφυή επιχείρηση Αgrigaz (7o χλμ. παλαιάς Ε.Ο. Λάρισας - Βόλου).14:30 Εργατικές κατοικίες στη Γιάννουλη Λάρισας: συνάντηση με πληγέντες οι οποίοι έχασαν τις κατοικίες τους και αντιμετωπίζουν πρόβλημα γιατί εξακολουθούν να οφείλουν τα δάνειά τους. 16:15 Δήμος Παλαμά:-συνάντηση με Δήμαρχο και πληγέντες μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της Μεταμόρφωσης,-ολιγόλεπτη μετάβαση στο Γυμναστήριο, όπου στεγάζεται και το Κ.Υ.17:30 Ευύδριο Φαρσάλων: συνάντηση με αγρότες και κτηνοτρόφους. 19:00 Πεδινός Δομοκός.

Συνάντηση με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Απόστολο Γκλέτσο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider