Πυρκαγιά στη Βόλβη: Έκλεισε η Εγνατία λόγω του πυκνού καπνού

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πυρκαγιά στη Βόλβη: Έκλεισε η Εγνατία λόγω του πυκνού καπνού
Στο σημείο επιχειρούν 50 πυροσβέστες με 12 οχήματα και 3 πεζοπόρα τμήματα, ενώ συνδράμουν και 10 πυροσβέστες από Βουλγαρία

Ελιές και ξερά χόρτα καίει η πυρκαγιά που ξέσπασε την Παρασκευή σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του Προφήτη, στον δήμο Βόλβης στη Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο επιχειρούν 50 πυροσβέστες με 12 οχήματα και 3 πεζοπόρα τμήματα, ενώ συνδράμουν και 10 πυροσβέστες από Βουλγαρία. Από αέρος επιχειρούν 2 ελικόπτερα.

Λόγω των καπνών έκλεισε η Εγνατία Οδός από το κόμβο Λαγκαδά έως τον κόμβο Βαγιοχωρίου και άντρες της Τροχαίας εκτρέπουν την κυκλοφορία των οχημάτων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Fuel pass: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα - Αναλυτικά οι δικαιούχοι

Οι απειλητικοί κύκλοι του Ιράν - Μαγνήτης ο Αλέξης - Πώς διαβάζει τη Νέα Αριστερά ο Καρανίκας - 25η Μαρτίου στο Γιοχάνεσμπουργκ

Στις 26 Μαρτίου η ανακοίνωση του νέου κατώτατου μισθού - Συνετή αύξηση εισηγείται η Νίκη Κεραμέως

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider