Το πρώτο HR Summer School στην Ελλάδα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το πρώτο HR Summer School στην Ελλάδα
To Workearly Greece, ανοίγει το πρώτο HR Summer School, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους θέλουν να εκπαιδευτούν το καλοκαίρι από το σπίτι τους στον περιζήτητο κλάδο του Ανθρώπινου Δυναμικού, αλλά και να προωθήσουν το βιογραφικό τους σε εταιρείες στην Ελλάδα και την Κύπρο.

To Workearly Greece, ανοίγει το πρώτο HR Summer School, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους θέλουν να εκπαιδευτούν το καλοκαίρι από το σπίτι τους στον περιζήτητο κλάδο του Ανθρώπινου Δυναμικού, αλλά και να προωθήσουν το βιογραφικό τους σε εταιρείες στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Το Workearly, ο μοναδικός οργανισμός στην Ελλάδα που είναι πιστοποιημένος από το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Ανθρωπίνου Δυναμικού - HRCI, δέχεται αιτήσεις για το HR Summer School 2023, δίνει την ευκαιρία σε φοιτητές, αποφοίτους, νέους επαγγελματίες και στελέχη να αξιοποιήσουν την καλοκαιρινή περίοδο και τους χαλαρούς ρυθμούς, ώστε να εξειδικευτούν ατομικά, εξ αποστάσεως και στους δικούς τους χρόνους στις πιο σύγχρονες δεξιότητες του κλάδου.

Τι θα μάθεις στο HR Summer School

Στο HR Summer School, οι συμμετέχοντες αποκτούν γνώσεις σε όλους τους τομείς του HR μέσα από πρακτικά παραδείγματα και κυρίως μέσα από την αγορά εργασίας.

Μέσα από θεωρητικό υλικό, online sessions με επαγγελματίες και πρακτικές ασκήσεις, οι συμμετέχοντες αποκτούν τη γνωσιακή κατάρτιση που χρειάζονται για να διεκδικήσουν πολλά υποσχόμενες θέσεις στο HR. Οι δεξιότητες που διδάσκονται στο HR School, είναι προσαρμοσμένες στο 95% των αγγελιών εργασίας στην Ελλάδα αλλά και τις μεγαλύτερες αγορές του εξωτερικού.

Επίλεξε τις ενότητες του HR που σε ενδιαφέρουν και διαμόρφωσε το πρόγραμμα όπως ταιριάζει στο προφίλ και τα ενδιαφέροντά σου!

Διαθέσιμες ενότητες:

  • Payroll
  • Metricsν
  • Learning & Development
  • Recruiting
  • HR Compliance
  • Change Management
  • Digital Transformation

HR Professional Certifications και διασύνδεση με την αγορά εργασίας

To HR School του Workearly είναι 1ο εξειδικευμένο πρόγραμμα πρακτικής κατάρτισης στο HR, που προσομοιώνει πραγματικές συνθήκες εργασίας, εκδίδει certification badge και φτιάχνει τη μεγαλύτερη βάση επαγγελματιών HR στην Ελλάδα.

Το Workearly συνεργάζεται με την Credly, τον μεγαλύτερο οργανισμό έκδοσης Digital Badges στον κόσμο, όπου εξασφαλίζεται η παγκόσμια ισχύς των πιστοποιητικών που παρέχονται στους αποφοίτους.

Ένα Digital Badge αποτελεί τη νέα γενιά των πιστοποιήσεων, και είναι ένα «μοναδικό ψηφιακό σήμα» που εκδίδεται μέσω της Credly, από το Workearly. Επιπλέον, είναι online και πιστοποιεί δεξιότητες και γνώσεις σε μία ειδικότητα ή ένα εργαλείο. Το λαμβάνουν οι απόφοιτοι και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού. Τα Digital Badges είναι εξαιρετικά χρήσιμα, γιατί είναι ορατά και κατά την κοινή χρήση τους σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και επαγγελματικά δίκτυα ή portals, όπως είναι το LinkedIn.

Τέλος, οι απόφοιτοι θα έχουν την δυνατότητα να μπουν στην online βάση των HR Certified Professionals, με συστατική επιστολή και επαγγελματικό portfolio ώστε να βλέπουν το προφίλ, το βιογραφικό και τα σκορ τους εκατοντάδες εταιρείες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

HR Summer School 2023 - ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider