Τραγωδία στα Τέμπη: Τι είπε ενώπιον του εισαγγελέα ο σταθμάρχης Λάρισας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τραγωδία στα Τέμπη: Τι είπε ενώπιον του εισαγγελέα ο σταθμάρχης Λάρισας
Φέρεται να παραδέχθηκε ενώπιον εισαγγελέα τις εγκληματικές παραλείψεις του, δηλαδή πως έβαλε τη μοιραία αμαξοστοιχία σε λάθος τροχιά και πρόσθεσε ότι κατάλαβε το λάθος που κόστισε ανθρώπινες ζωές, μόλις πληροφορήθηκε για το τραγικό δυστύχημα.

Ο σταθμάρχης της Λάρισας κατά την προανακριτική απολογία του, ομολόγησε το μοιραίο λάθος, ενώ πιθανότατα αύριο μετά την άσκηση ποινικής δίωξης θα εισαχθεί στην ολομέλεια του Εφετείου της Λάρισας το θέμα, προκειμένου να ανατεθεί η υπόθεση σε εφέτη ειδικό ανακριτή.

Ειδικότερα, ο σταθμάρχης, που αύριο προσάγεται στον εισαγγελέα με βαρύτατες κατηγορίες, παραδέχθηκε ενώπιον εισαγγελέα τις εγκληματικές παραλείψεις του, δηλαδή πως έβαλε τη μοιραία αμαξοστοιχία σε λάθος τροχιά και πρόσθεσε ότι κατάλαβε το λάθος που κόστισε ανθρώπινες ζωές, μόλις πληροφορήθηκε για το τραγικό δυστύχημα.

Τότε αντιλήφθηκε τις συνέπειες των όσων είχε κάνει, δρομολογώντας την επιβατική αμαξοστοιχία σε λάθος ράγες, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πρόεδρος δ.σ. Hellenic Train: Η εταιρεία στέκεται δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων

Μητσοτάκης: Νέος υπουργός Υποδομών και Μεταφορών ο Γεραπετρίτης - Παραιτήθηκαν οι επικεφαλής του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ

Εταιρείες Διαχείρισης: «Παγώνουν» οχλήσεις και νομικές ενέργειες για είσπραξη οφειλών την περίοδο του 3μερου εθνικού πένθους

gazzetta
gazzetta reader insider insider