Έσπασε όλα τα ρεκόρ: Δουλεύει στην ίδια εταιρεία εδώ και... 84 χρόνια!

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έσπασε όλα τα ρεκόρ: Δουλεύει στην ίδια εταιρεία εδώ και... 84 χρόνια!
«Πρέπει να ασχολείσαι με το παρόν, όχι με το παρελθόν ή το μέλλον».

Εάν η καθημερινότητα και η ρουτίνα σας έχουν εξαντλήσει ή αν ανησυχείτε ότι είστε στην ίδια δουλειά για πολύ καιρό, τότε τι θα μπορούσατε να πείτε για τον εκατοντάχρονο Γουόλτερ Όρθμαν, ο οποίος εργάζεται στην ίδια εταιρεία εδώ και 84 συναπτά έτη;

Ο Βραζιλιάνος διευθυντής πωλήσεων τιμήθηκε με βραβείο Guinness καθώς κατέχει το επίσημο ρεκόρ για τη «μακροβιότερη καριέρα στην ίδια επιχείρηση», αφού παραμένει στην ίδια εταιρεία κλωστοϋφαντουργίας για περισσότερες από οκτώ δεκαετίες.

Ο ηλικιωμένος άρχισε να εργάζεται ως βοηθός στην Industrias Renaux, που τώρα ονομάζεται RenauxView, ένα χρόνο πριν από το ξέσπασμα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, όταν ήταν μόλις 15 ετών. Γρήγορα προήχθη σε μια θέση στις πωλήσεις, σε έναν τομέα που παραμένει μέχρι και σήμερα.

Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό της καριέρας του Όρθμαν;

«Δεν το σκέφτομαι πολύ, ούτε ενδιαφέρομαι πολύ για το αύριο. Το μόνο που με νοιάζει είναι ότι αύριο θα είναι μια άλλη μέρα κατά την οποία θα ξυπνήσω, θα σηκωθώ, θα κάνει γυμναστική και θα πάω στη δουλειά. Πρέπει να ασχολείσαι με το παρόν, όχι με το παρελθόν ή το μέλλον» δήλωσε ο υπερήλικας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κουτσούμπας: Η ΛΑΡΚΟ θα μπορούσε να ζήσει την ελληνική οικονομία

WhatsApp: Τέλος σε 49 smartphones από 31 Δεκεμβρίου – Ιδού τα μοντέλα

ΗΠΑ: Εισαγγελική έρευνα για την «εξαφάνιση» 370 εκατ. δολαρίων από το FTX

gazzetta
gazzetta reader insider insider