Μπορίσοφ: Η Ρωσία αναπτύσσει υπερηχητικούς πυραύλους νέας γενιάς

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μπορίσοφ: Η Ρωσία αναπτύσσει υπερηχητικούς πυραύλους νέας γενιάς
Η χώρα διαθέτει επαρκείς πυραύλους υψηλής ακρίβειας και πυρομαχικά και αναπτύσσει υπερηχητικούς πυραύλους νέας γενιάς, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μπορίσοφ.

Η Ρωσία διαθέτει επαρκείς πυραύλους υψηλής ακρίβειας και πυρομαχικά για να εκπληρώσει όλους τους στόχους που έχουν ανατεθεί στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας, σημείωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Γιούρι Μπορίσοφ, σύμφωνα με δηλώσεις του που επικαλέστηκε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ, «απαντώντας» με αυτό τον τρόπο στο βρετανικό υπουργείο Άμυνας, καθώς το πρωί το Λονδίνο ανέφερε ότι η Ρωσία δεν έχει επαρκή πυρομαχικά υψηλής ακρίβειας.

Υψηλόβαθμος αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας δήλωσε τον Μάρτιο ότι τελειώνουν τα τηλεκατευθυνόμενα πυρομαχικά υψηλής ακρίβειας της Ρωσίας, η οποία απέστειλε χιλιάδες στρατιώτες της στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου για μια, όπως την χαρακτηρίζει η Μόσχα, ειδική στρατιωτική επιχείρηση στη χώρα.

Η Ρωσία αναπτύσσει υπερηχητικούς πυραύλους νέας γενιάς για να πραγματοποιεί επιδρομές από αέρος, εδάφους και θαλάσσης, πρόσθεσε εξάλλου σήμερα ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΣΚΑΙ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ξεκίνησαν οι παρελάσεις στη Ρωσία για την «Ημέρα της Νίκης» - Ανησυχία για τις ανακοινώσεις Πούτιν

Υπέρ της κατάσχεσης πόρων της Ρωσίας για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας ο Μπορέλ

Ουκρανία: Βόμβα σε σχολείο της Μπιλοχορίβκα - 60 άνθρωποι σκοτώθηκαν - «Συγκλονισμένος» ο Γκουτέρες

gazzetta
gazzetta reader insider insider