ΑΔΕΔΥ: 24ωρη απεργία για τους εργαζόμενους του ΟΕΑΔ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΑΔΕΔΥ: 24ωρη απεργία για τους εργαζόμενους του ΟΕΑΔ
ΟΑΕΔ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η απόφαση έγινε δεκτή από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ, ύστερα από σχετικό αίτημα της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων.

Σε 24ωρη απεργία θα προχωρήσουν αύριο οι εργαζόμενοι στον ΟΑΕΔ, με αφορμή το νομοσχέδιο της Κυβέρνησης για τον ΟΑΕΔ.

Η απόφαση έγινε δεκτή από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ, ύστερα από σχετικό αίτημα της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., ύστερα από σχετικό αίτημα της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ, κηρύσσει 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση την Τρίτη, 12 Απριλίου 2022, για τους εργαζόμενους στον ΟΕΑΔ, με αφορμή το νομοσχέδιο της Κυβέρνησης για τον ΟΑΕΔ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 12 Απριλίου 2022, ώρα 11:00πμ, στο στη Διοίκηση του ΟΑΕΔ (Εθ. Αντιστάσεως 8, Άλιμος).

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ακτοπλοΐα: Οι μεγάλοι επενδύουν, οι μικροί πιέζονται – Η δύσκολη εξίσωση της επόμενης ημέρας

Ακίνητα: Πόσα κεφάλαια έχουν «πέσει» σε πολυτελείς κατοικίες με το καθεστώς non-dom

Γιατί τα ηλεκτρονικά απόβλητα μετατρέπονται σε χρυσωρυχεία για τη βιομηχανία

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider