Τζανάκης: Περιμένουμε νέα μετάλλαξη του κορονοϊού μέχρι το καλοκαίρι

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τζανάκης: Περιμένουμε νέα μετάλλαξη του κορονοϊού μέχρι το καλοκαίρι
Οι μάσκες σε εσωτερικούς χώρους θα διατηρηθούν για αρκετό καιρό ακόμα, ανέφερε ο καθηγητής Πνευμονολογίας.

Την εκτίμηση πως μέχρι το καλοκαίρι θα εμφανιστεί μια νέα μετάλλαξη του κορονοϊού εξέφρασε ο καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, Νίκος Τζανάκης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο ίδιος ανέφερε πως ο ιός μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις και πολλές φορές νομίζουμε ότι έχουμε τελειώσει τον ιό και αυτός δεν έχει τελειώσει.

«Ας είμαστε προσεκτικοί. Εγώ περιμένω μια ακόμα έκπληξη από τον ιό, μια νέα μετάλλαξη μέχρι το καλοκαίρι, που ελπίζουμε να είναι η τελευταία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τζανάκης.

Ωστόσο, σημείωσε ότι η κοινωνία έχει πλέον τα όπλα να αντιμετωπίσει τον ιό και να επιστρέψει στην κανονικότητα, μετέδωσε το skai.gr.

Σε ό,τι αφορά στις μάσκες, ο καθηγητής τόνισε ότι το σενάριο να τις πετάξουμε το καλοκαίρι συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, ωστόσο σε εσωτερικούς χώρους θα διατηρηθούν για αρκετό καιρό ακόμα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Αυτοί είναι οι μεγαλοοφειλέτες της Εφορίας και του e-ΕΦΚΑ - Δείτε τις λίστες

Εργασιακό νομοσχέδιο: Fast track προσλήψεις, ευέλικτη διευθέτηση χρόνου εργασίας - Όλες οι αλλαγές, τι ισχύει με τις άδειες

Χατζηδάκης: Νέοι πόροι 8 δισ. ευρώ στην ελληνική οικονομία μέχρι το 2032 – Όσο «μισό Ταμείο Ανάκαμψης»

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider