Ο 19χρονος που ζήτησε 50.000 δολάρια από τον Έλον Μασκ βάζει στο στόχαστρο και άλλους δισεκατομμυριούχους

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο 19χρονος που ζήτησε 50.000 δολάρια από τον Έλον Μασκ βάζει στο στόχαστρο και άλλους δισεκατομμυριούχους
Πλέον το ρομπότ «Elon Musk’s Jetl» του Τζακ Σουίνι που παρακολουθεί το ιδιωτικό τζετ του Μασκ βάζει και άλλους δισεκατομμυριούχους όπως ο Μπιλ Γκέιτς και ο Τζεφ Μπέζος στο στόχαστρο.

Πριν από λίγες ημέρες, ο ιδρυτής της Tesla και δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο Έλον Μασκ, μπήκε σε παζάρια με έναν 19χρονο για να σταματήσει να παρακολουθεί το ιδιωτικό του τζετ μέσω bot στο Twitter. Η προσφορά του Μασκ ήταν 5.000 δολάρια όμως ο νεαρός είχε απαίτηση να λάβει 50.000 δολάρια ή ένα Tesla Model 3!

Πλέον το ρομπότ «Elon Musk’s Jetl» του Τζακ Σουίνι που παρακολουθεί το ιδιωτικό τζετ του Μασκ βάζει και άλλους δισεκατομμυριούχους όπως ο Μπιλ Γκέιτς και ο Τζεφ Μπέζος στο στόχαστρο.

Σύμφωνα με το Bloomberg, αυτό που ξεκίνησε ως «χόμπι» δείχνει να μετατρέπεται σε μία επικερδής ευκαιρία για τον 19χρονο. Εταιρείες όπως η Nasdaq Data Link έχουν ξεκινήσει να προσφέρουν πληροφορίες σχετικά με ιδιωτικές και εταιρικές πτήσεις σε πελάτες που ελπίζουν να έχουν το «προβάδισμα» σε σημαντικές επιχειρηματικές εξελίξεις, καθώς μία μη - τυπική εταιρική πτήση μπορεί να δώσει πληροφορίες σχετικά με κάποια επιχειρηματική δραστηριότητα, μια συγχώνευση, μια εξαγορά, μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Έξαλλος ο Έλον Μασκ με 19χρονο που παρακολουθεί το τζετ του στο Twitter

gazzetta
gazzetta reader insider insider