ΠΟΕΔΗΝ: Συγκέντρωση αύριο στο Παίδων Πεντέλης για την κήρυξη παράνομης της απεργίας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΠΟΕΔΗΝ: Συγκέντρωση αύριο στο Παίδων Πεντέλης για την κήρυξη παράνομης της απεργίας
H Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) αναφέροντας ότι είναι «ντροπή, απαράδεκτο, αντιδημοκρατικό, ο υπουργός Υγείας να προσφεύγει στη Δικαιοσύνη να βγάλει παράνομη και καταχρηστική την απεργιακή κινητοποίηση του Σωματείου και των εργαζομένων του Παίδων Πεντέλης». 

Συγκέντρωση στο Παίδων Πεντέλης προγραμματίζει για αύριο στις 9 το πρωί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) αναφέροντας ότι είναι «ντροπή, απαράδεκτο, αντιδημοκρατικό, ο υπουργός Υγείας να προσφεύγει στη Δικαιοσύνη να βγάλει παράνομη και καταχρηστική την απεργιακή κινητοποίηση του Σωματείου και των εργαζομένων του Παίδων Πεντέλης». Προσθέτει ότι είναι «λάθος να αφήνεται μία περιοχή χωρίς παιδιατρική κάλυψη» και «ήδη στα ΤΕΠ των δύο άλλων Παιδιατρικών Νοσοκομείων αυξήθηκε η αναμονή των παιδιών που περιμένουν ώρες να εξυπηρετηθούν».

Αναλυτικά, ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

«Ντροπή – Απαράδεκτο – Αντιδημοκρατικό

Πρωτοφανής ενέργεια Υπουργού Υγείας να προσφεύγει στη Δικαιοσύνη να βγάλει παράνομη και καταχρηστική την απεργιακή κινητοποίηση του Σωματείου και των εργαζομενων του Παίδων Πεντέλης.

Είναι κατήφορος για την κυβέρνηση να προσπαθεί να μας κλείσει το στόμα. Ότι και να γίνει στα Δικαστήρια που είναι προδιαγεγραμμένη η απόφαση η ΠΟΕΔΗΝ μπαίνει μπροστά και στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων.

Αντί να αντιληφθούν το λάθος που αφήνουν μία περιοχή χωρίς παιδιατρική κάλυψη έχουν το θράσος να προσφεύγουν στα Δικαστήρια.
Θα πάρουν την απάντηση.

Ήδη στα ΤΕΠ των δύο άλλων Παιδιατρικών Νοσοκομείων αυξήθηκε η αναμονή των παιδιών που περιμένουν ώρες να εξυπηρετηθούν.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους της Αττικής αύριο Παρασκευή 14/01/2022 και ώρα 9πμ στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης σε συγκέντρωση και συμπαράσταση».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider