Πυρκαγιά στο Καματερό: Νεκρά δύο ανήλικα αγόρια 12 και 13 ετών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πυρκαγιά στο Καματερό: Νεκρά δύο ανήλικα αγόρια 12 και 13 ετών
Πυροσβεστική
Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Τελευταία ενημέρωση: 12:51

Νεκρά ανασύσρθηκαν δύο ανήλικα αδέλφια, δύο αγόρια 12 και 13 ετών, από την Πυροσβεστική από δώμα διώροφης οικίας επί της οδού Ιθάκης, όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το πρωί της Τρίτης.

Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για την πυρκαγιά στις 9.51 το πρωί και στο σημείο μετέβησαν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, που επιχειρούν ακόμη για την κατάσβεση της. Η φωτιά ήταν στο δώμα της οικίας όπου διέμεναν τα παιδιά.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής.

Από την πυρκαγιά υπέστη εγκαύματα ακόμη ένα αγόρι δύο ετών, αδελφάκι των δυο παιδιών που βρήκαν τραγικό θάνατο, το οποίο διακομίστηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, στο δώμα, περίπου 50 τμ, έμενε μία πολύτεκνη οικογένεια Ρομά. Ο πατέρας ήταν αυτός που δήλωσε ότι τα παιδιά του που απανθρακώθηκαν, είναι αγόρια ηλικίας 12 και 13 ετών.

Οι αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος εκτιμούν ότι πιθανόν η φωτιά προκλήθηκε από κάποια εστία που είχαν ανάψει για να ζεσταθούν αλλά λόγω του ότι έχει καταστραφεί ολοσχερώς το δώμα θα χρειαστεί χρόνος για να βρεθούν τα απαραίτητα στοιχεία όσον αφορά τα αίτια της πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider