Γ. Παπανδρέου από Αν. Κρήτη: Αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης για να σπάσει ο διπολισμός της αδράνειας και του συντηρητισμού

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γ. Παπανδρέου από Αν. Κρήτη: Αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης για να σπάσει ο διπολισμός της αδράνειας και του συντηρητισμού
Επίσκεψη στην ανατολική Κρήτη πραγματοποιεί σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου, ενόψει των εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής.

Επίσκεψη στην ανατολική Κρήτη πραγματοποιεί σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου, ενόψει των εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής. Ο κ. Παπανδρέου ξεκίνησε την επίσκεψή του με στάση στα Μάλια -που παραδοσιακά ήταν η πρώτη στάση και του Ανδρέα Παπανδρέου- όπου αρκετός κόσμος είχε συγκεντρωθεί για να τον υποδεχθεί, ενώ στις 7.30 το βράδυ, θα πραγματοποιήσει ομιλία σε πολιτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Σητεία.

Σε δηλώσεις του ανέφερε ότι αυτό που επιχειρείται είναι ένα νέο ξεκίνημα και μια νέα πορεία «για την αναγέννηση της μεγάλης δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης, για να σπάσει αυτός ο διπολισμός της αδράνειας, του συντηρητισμού, για να μπορούμε να ξαναφτιάξουμε μια παράταξη δυναμική και ισχυρή, που θα εκφράζει τον ελληνικό λαό, θα εκφράζει τον ελληνισμό και θα δώσει πάλι προοπτική, χαρά και βιώσιμη ανάπτυξη στην πατρίδα μας».

Ο κ. Παπανδρέου εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται στην Κρήτη, από την οποία αντλεί, όπως είπε, δύναμη, σημειώνοντας ότι το στοίχημα που έχει τεθεί είναι «ξανά η παράταξη να εκφράσει τον πόθο του ελληνικού λαού για πρόοδο, δημοκρατία, κοινωνική συνοχή και κοινωνική ισότητα».

Επόμενος σταθμός της επίσκεψής του, είναι ο 'Αγιος Νικόλαος, όπου θα συναντήσει πολίτες και στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, ενώ αμέσως μετά θα βρεθεί στην Ιεράπετρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider