Επαναδιασωληνώθηκε ο Βασίλης Λεβέντης

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Επαναδιασωληνώθηκε ο Βασίλης Λεβέντης
Μικρή επιβάρυνση παρουσίαση η αναπνευστική λειτουργία του κ. Λεβέντη και υπήρξε επαναδιασωλήνωσή του στο νοσοκομείο Ευαγγελισμού που νοσηλεύεται.

Μικρή επιβάρυνση παρουσίαση η αναπνευστική λειτουργία του κ. Λεβέντη και υπήρξε επαναδιασωλήνωσή του στο νοσοκομείο Ευαγγελισμού που νοσηλεύεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

Σήμερα 29/9/2021, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κος Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, παρουσίασε μικρή επιβάρυνση της αναπνευστικής του λειτουργίας και κρίθηκε αναγκαία από τους θεράποντες ιατρούς η επαναδιασωλήνωσή του.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Σύμπραξη Οικονομικής Αστυνομίας - ΑΑΔΕ για ελέγχους σε «κόκκινους» ΑΦΜ

Στο Άγιο Όρος ο Κυριάκος - Ο Νικήτας στριμώχνει την αντιπολίτευση - Τελικά το ΠΑΣΟΚ υποψιαζόταν, ή ήξερε;

Οι οικονομικές εξελίξεις της εβδομάδας μέσα από ΚΟΥΙΖ

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider