Ελλάδα
26-09-2021 | 10:20

Ντόρα Μπακογιάννη για Παύλο Μπακογιάννη: «32 χρόνια μετά, οι ιδέες και τα πιστεύω σου είναι πιο επίκαιρα από ποτέ»

Newsroom
Μοιράσου το
Ντόρα Μπακογιάννη για Παύλο Μπακογιάννη: «32 χρόνια μετά, οι ιδέες και τα πιστεύω σου είναι πιο επίκαιρα από ποτέ»
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Σαν σήμερα, στις 26 Σεπτεμβρίου του 1989, δολοφονήθηκε ο Παύλος Μπακογιάννης από μέλη της 17 Νοέμβρη.

Η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρει σε ανάρτησή της στο Twitter:

«32 χρόνια μετά, οι ιδέες και τα πιστεύω σου είναι πιο επίκαιρα από ποτέ. Η τρομοκρατία και η τυφλή βία δεν θα νικήσουν. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ».

Ένα τραγούδι του Πάνου Μουζουράκη δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο facebook o Παύλος Μπακογιάννης

«Ο αγώνας ενάντια στην τρομοκρατία, στο σκοταδισμό και στη βία, είναι υπόθεση όλης της κοινωνίας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με αφορμή την επέτειο από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη.

Ο υπουργός σε ανάρτησή του στα social media αναφέρει τα εξής:

«Οι ιδέες του Παύλου Μπακογιάννη, για την ενότητα των Ελλήνων και την υπέρβαση των παραδοσιακών διαχωριστικών γραμμών, είναι και σήμερα επίκαιρες. Είναι αναγκαίες για να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της εποχής μας. Οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα ώστε ο αγώνας ενάντια στην τρομοκρατία, στο σκοταδισμό και στη βία, να είναι υπόθεση όλης της κοινωνίας».

«Το όραμα και οι ιδέες του συνεχίζουν να μας εμπνέουν», τονίζει σε μήνυμά του για τη συμπλήρωση 32 χρόνων από τη δολοφονία τού Παύλου Μπαγκογιάννη, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. «Σαν σήμερα, δολοφονήθηκε ο Παύλος Μπακογιάννης, ένας πολιτικός που αγωνίστηκε για την ενότητα του έθνους. 32 χρόνια μετά, το όραμα και οι ιδέες του συνεχίζουν να μας εμπνέουν. Ποτέ ξανά» αναφέρει ο Μ. Βαρβιτσιώτης σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.