Κύπρος: Συναντήθηκε με τον Ελπιδοφόρο ο Αναστασιάδης - «Το θέμα έληξε»

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κύπρος: Συναντήθηκε με τον Ελπιδοφόρο ο Αναστασιάδης - «Το θέμα έληξε»
«Αυτό που προέχει είναι η ενότητα του Ελληνισμού» δήλωσε ο πρόεδρος της Κύπρου, μετά από τη συνάντηση του με τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής.

Με τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής, Ελπιδοφόρο, συναντήθηκε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, στον απόηχο των εντάσεων που προκάλεσε προ ημερών η παρουσία του κ. Ελπιδοφόρου στα εγκαίνια «Τουρκικού Κέντρου» στις ΗΠΑ, παρουσία του Τούρκου προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν και του ηγέτη των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ.

Η συνάντηση, η οποία διήρκησε περίπου 20 λεπτά, πραγματοποιήθηκε στην οικία του μόνιμου αντιπροσώπου της Κύπρου στον ΟΗΕ.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Αναστασιάδης δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι «αυτό που προέχει είναι η ενότητα του Ελληνισμού.

Συνεπώς, μετά τις επεξηγήσεις, αν θέλετε, την απολογία του σεβασμιότατου, θεωρώ ότι το θέμα έληξε».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Διπλάσιες οι συντάξεις του Δημοσίου σε σύγκριση με του ιδιωτικού τομέα - Στα 1.504 ευρώ το μέσο ποσό τον Νοέμβριο

Σχέδιο Επιβίωσης - 9 προτάσεις για την επόμενη μέρα του Πρωτογενούς τομέα

Ταμείο Ανάκαμψης: Πράσινο φως στην αναθεώρηση – Σκληρές προθεσμίες για τα έργα και τα ορόσημα

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider