«Πάτησε» στη βορειοδυτική ακτή των ΗΠΑ ο τυφώνας Χένρι

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
«Πάτησε» στη βορειοδυτική ακτή των ΗΠΑ ο τυφώνας Χένρι
Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάσιο, ζήτησε από τους κατοίκους της πόλης να μείνουν στα σπίτια τους λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Στη βορειοανατολική ακτή των ΗΠΑ έφτασε την Κυριακή ο τυφώνας Χένρι, σημαίνοντας συναγερμό στις εκεί πολιτείες της χώρας.

Ο Χένρι «φέρνει» μαζί του ισχυρές καταιγίδες και ανέμους που ξεπερνούν σε ταχύτητα τα 125 χλμ ανά ώρα και αναμένεται να χτυπήσει περιοχές στις οποίες διαμένουν συνολικά 42 εκατ. πολιτών.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάσιο, ζήτησε από τους κατοίκους της πόλης να μείνουν στα σπίτια τους λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Οι «χρυσές» δουλειές των Αντετοκούνμπο – Σε ποιους επιχειρηματικούς κλάδους βάζουν τρίποντο

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποιοι μοιράστηκαν τις επιδοτήσεις - Δείτε online τα ονόματα και τα ποσά των δικαιούχων 

Είδος υπό εξαφάνιση οι τρίτεκνοι στην Ελλάδα: Φόροι και χαμηλά επιδόματα φρενάρουν τη δημιουργία οικογένειας

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider