Επιτροπή Ανταγωνισμού: Κλαδική έρευνα για την Παροχή Ιδιωτικών Υπηρεσιών Υγείας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επιτροπή Ανταγωνισμού: Κλαδική έρευνα για την Παροχή Ιδιωτικών Υπηρεσιών Υγείας
Κλαδική έρευνα της Επιτροπής Ανταγωνισμού στην Παροχή Ιδιωτικών Υπηρεσιών Υγείας και συναφών Υπηρεσιών Ασφάλισης. Έναρξη δημόσιας διαβούλευσης.

Την έναρξη κλαδικής έρευνας στην παροχή ιδιωτικών υπηρεσιών υγείας και συναφών υπηρεσιών ασφάλισης, αποφάσισε η Επιτροπή Ανταγωνισμού, λαμβάνοντας υπόψη τις ανακατατάξεις που λαμβάνουν χώρα την τελευταία πενταετία στον κλάδο παροχής ιδιωτικών υπηρεσιών υγείας καθώς και την αναδιαμόρφωση του ρυθμιστικού πλαισίου παροχής συναφών ασφαλιστικών υπηρεσιών, ασκώντας τη σχετική αρμοδιότητα που έχει αναλάβει βάσει του άρθρου 40 του ν. 3959/2011.

Μια πιο λεπτομερή επισκόπηση της σκοπιμότητας και του αντικειμένου της συγκεκριμένης έρευνας θα βρείτε εδώ.

Στο πλαίσιο της πρώτης φάσης της διεξαγωγής της εν λόγω κλαδικής έρευνας, κηρύσσουμε την έναρξη δημόσιας διαβούλευσης, προσκαλώντας κάθε ενδιαφερόμενο μέρος να εκθέσει τα σχόλια και τις θέσεις του αναφορικά με τις συνθήκες του ανταγωνισμού στον ευρύτερο κλάδο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος στη δημόσια διαβούλευση διά ζώσης, συμμετέχοντας στη σχετική ημερίδα-τηλεδιάσκεψη που θα διοργανώσει η Επιτροπή Ανταγωνισμού εντός του μηνός Σεπτεμβρίου 2021, ή/και υποβάλλοντας τις απόψεις τους εγγράφως, με τη μορφή υπομνήματος.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους στόχους, τη σκοπιμότητα και το αντικείμενο της κλαδικής έρευνας στην παροχή υπηρεσιών υγείας και συναφών υπηρεσιών ασφάλισης, σας καλούμε να επισκεφθείτε την ειδική ιστοσελίδα της Επιτροπής Ανταγωνισμού για αυτή την κλαδική έρευνα, όπου μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τη δυνατότητα συμμετοχής σας στην προαναφερθείσα δημόσια διαβούλευση.

Επιπλέον, στην ειδική ιστοσελίδα της Επιτροπής Ανταγωνισμού για την κλαδική έρευνα στην παροχή ιδιωτικών υπηρεσιών υγείας και συναφών υπηρεσιών ασφάλισης, επιχειρήσεις, πολίτες και φορείς μπορούν να:

  • ενημερώνονται για την εξέλιξη της κλαδικής έρευνας (βλ. Τελευταία Ενημέρωση),
  • ενημερώνονται για το χρονοδιάγραμμα αυτής (βλ. Χρονοδιάγραμμα)
  • αναζητούν απαντήσεις στα ερωτήματά τους (βλ. Ερωτήσεις & Απαντήσεις)

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider