Euro 2020: Μήνυμα Βρετανού υπουργού στους Ιταλούς - «Μην έρθετε Λονδίνο για τον τελικό»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Euro 2020: Μήνυμα Βρετανού υπουργού στους Ιταλούς - «Μην έρθετε Λονδίνο για τον τελικό»
Στο Γουέμπλει την Κυριακή αναμένονται περίπου 60.000 θεατές αλλά λίγοι από αυτούς θα είναι Ιταλοί, λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για την κορονοϊό.

Αυστηρή προειδοποίηση προς τους Ιταλούς φιλάθλους για να μην επιχειρήσουν να ταξιδέψουν στο Λονδίνο για τον τελικό του Euro 2020 με την Αγγλία την ερχόμενη Κυριακή, 11 Ιουλίου, έστειλε ο Βρετανός υπουργός Μεταφορών, Γκραντ Σαπς.

Στον τελικό μεταξύ της Ιταλίας και της Αγγλίας στο Γουέμπλει την Κυριακή αναμένονται περίπου 60.000 θεατές αλλά λίγοι από αυτούς θα είναι Ιταλοί, λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για την κορονοϊό.

Σημειώνεται πως η Βρετανία ζητά από τους ταξιδιώτες της Ιταλίας -και άλλων χωρών- να παραμείνουν σε 10ήμερη καραντίνα μετά την άφιξη τους στο νησί.

Ο Σαπς, μιλώντας στο ραδιόφωνο των Times τόνισε πως «εάν παρατηρήσουμε πως έρχονται ταξιδιώτες αποκλειστικά για τον αγώνα, τους λέμε ξεκάθαρα ότι δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος και πάνω σε αυτό το πλαίσιο έχουμε ακυρώσει αρκετές πτήσεις από την Ιταλία με προορισμό την Αγγλία».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider