Ελλάδα
22-05-2021 | 20:25

Χαλαρώνουν τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό στην Κάλυμνο

Newsroom
Μοιράσου το
Χαλαρώνουν τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό στην Κάλυμνο
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Τη χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό στην Κάλυμνο από την ερχόμενη Δευτέρα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλίας.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 24-05-2021 και ώρα 06:00, αίρεται η εφαρμογή των ειδικών περιοριστικών μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού που ισχύουν στο νησί από 5 Μαΐου.

Σε δήλωση του,  ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε σχετικά:

 «Η Κάλυμνος πέρασε μια δύσκολη δοκιμασία. Από τη Δευτέρα επιστρέφει σταδιακά στην κανονικότητα, μετά από μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν όλο αυτό διάστημα οι κάτοικοί της – τους ευχαριστούμε για την υπομονή και την επιμονή τους, όπως ευχαριστούμε και όλους τους τοπικούς φορείς για τη συνεργασία και την προσήλωσή τους στην πιστή τήρηση των μέτρων. Απευθύνω για άλλη μια φορά έκκληση σε όλους - από τη Δευτέρα ας παραμείνουμε δυο φορές πιο προσεκτικοί κι ας αποφύγουμε κάθε συνάθροιση που μπορεί να προκαλέσει και πάλι  πρόβλημα στο νησί. Ας προστατέψουμε την τουριστική περίοδο που ξεκινάει, την τοπική οικονομία, προπαντός όμως την υγεία μας και τους συνανθρώπους μας»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Χαρδαλιάς από Κάλυμνο: Να είμαστε δυο φορές πιο προσεκτικοί

MUST READ

Στο «βαθύ κόκκινο» οι δήμοι Βισαλτίας, Μεσολογγίου - Καθολικό lockdown σε Κάλυμνο και Δήμος Βύσσας