Κορονοϊός: Στις 8 Απριλίου το «ταβάνι» κρουσμάτων στην Ελλάδα, προβλέπει ο Σαρηγιάννης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κορονοϊός: Στις 8 Απριλίου το «ταβάνι» κρουσμάτων στην Ελλάδα, προβλέπει ο Σαρηγιάννης
«Δυστυχώς, ο αριθμός των διασωληνωμένων θα αυξηθεί λίγο παραπάνω, 750-760 μέχρι το τέλος του Μαρτίου» εκτίμησε ο καθηγητής περιβαλλοντικής μηχανικής.

Στις 8 Απριλίου αναμένεται να καταγραφεί ο μεγαλύτερος αριθμός κρουσμάτων του κορονοίού στην Ελλάδα, με 3.700 μολύνσεις, προέβλεψε την Κυριακή ο καθηγητής περιβαλλοντικής μηχανικής, Δημοσθένης Σαρηγιάννης.

Μιλώντας την Κυριακή στην τηλεόραση του Open. ο κ. Σαρηγιάννης είπε πως η 8η Απριλίου θα είναι η τελευταία μέρα κορύφωσης και μετά θα αρχίσει να κατεβαίνει η καμπύλη.

«Καταλαβαίνω την πίεση να ανοίξει η τρίτη Λυκείου, θα μπορούσε να ανοίξει το λύκειο. Μετακίνηση από νομό σε νομό δεν θα έπρεπε να επιτραπεί ακόμη.

Υπάρχει επιμόλυνση σε διαφορετικό βαθμό και σε διαφορετικά στελέχη. Δυστυχώς, ο αριθμός των διασωληνωμένων θα αυξηθεί λίγο παραπάνω, 750-760 μέχρι το τέλος του μήνα και μετά θα περάσουμε σε φάση σταθεροποίησης».

Ακόμη ξεκαθάρισε πως «είναι λάθος να μιλάμε για άνοιγμα του εμπορίου στις 5 Απριλίου και θα έπρεπε να το εξετάσουμε για τις 12 Απριλίου».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider