Ο Μιτς ΜακΚόνελ κατηγορεί τον Τραμπ για υποκίνηση της εισβολής στο Καπιτώλιο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ο Μιτς ΜακΚόνελ κατηγορεί τον Τραμπ για υποκίνηση της εισβολής στο Καπιτώλιο

Ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στη Γερουσία Μιτς ΜακΚόνελ δήλωσε την Τρίτη, στην ομιλία του στο σώμα αυτό, ότι ο απερχόμενος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ «προκάλεσε» τις ταραχές της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο.

Ο Τραμπ «τάισε ψέματα στο πλήθος» και οι υποστηρικτές του «υποκινήθηκαν από τον πρόεδρο και άλλα ισχυρά πρόσωπα» είπε ο ΜακΚόνελ, ένας από τους πιο σημαίνοντες Ρεπουμπλικάνους πολιτικούς.

Ο ΜακΚόνελ, που ήταν από τους πιο σταθερούς συμμάχους του Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, πήρε πρόσφατα αποστάσεις και μάλιστα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ψηφίσει εναντίον του, εφόσον δικαστεί στη Γερουσία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εφορία: Διακοπή εργασιών για επαγγελματίες και επιχειρήσεις με λίγα κλικ - Η ψηφιακή διαδικασία, οι αιτήσεις, οι προϋποθέσεις

Πόσο βουτηγμένες στο χρέος είναι οι 25 σημαντικότερες οικονομίες του κόσμου

Τραμπ: Στέλνει επιστολές για τους δασμούς σε 12 χώρες - Τake it or leave it

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider