Κεραμέως: Καμία απόφαση αυτή τη στιγμή για τα σχολεία

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κεραμέως: Καμία απόφαση αυτή τη στιγμή για τα σχολεία
«Όταν θα υπάρχει η σχετική εισήγηση των ειδικών και η σχετική απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, αυτές θα ανακοινωθούν», δήλωσε η υπουργός Παιδείας.

Καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί μέχρι στιγμής για το πώς θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους τα σχολεία μετά τις 30 Νοεμβρίου, σύμφωνα με τα όσα είπε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για το νομοσχέδιο για την επαγγελματική εκπαίδευση.

«Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια σχετική ανακοίνωση για την επαναλειτουργία των σχολείων», είπε η κυρία Κεραμέως και πρόσθεσε ότι «ό,τι έχει να κάνει με τις δομές εκπαίδευσης και την επαναλειτουργία τους παρακολουθείται καθημερινά από την επιτροπή των ειδικών».

Όπως είπε, όταν θα υπάρχει η σχετική εισήγηση των ειδικών και η σχετική απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, αυτές θα ανακοινωθούν.

Υπενθυμίζεται, ότι με σχετική κυβερνητική απόφαση, η δια ζώσης λειτουργία των σχολείων όλων των βαθμίδων (εκτός των δομών Ειδικής Αγωγής) έχει ανασταλεί μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου 2020.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εφορία: Διακοπή εργασιών για επαγγελματίες και επιχειρήσεις με λίγα κλικ - Η ψηφιακή διαδικασία, οι αιτήσεις, οι προϋποθέσεις

Πόσο βουτηγμένες στο χρέος είναι οι 25 σημαντικότερες οικονομίες του κόσμου

Τραμπ: Στέλνει επιστολές για τους δασμούς σε 12 χώρες - Τake it or leave it

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider