Εκτοξεύονται οι νοσηλείες με κορονοϊό στην Ολλανδία - Μεταφέρονται στη Γερμανία

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Εκτοξεύονται οι νοσηλείες με κορονοϊό στην Ολλανδία - Μεταφέρονται στη Γερμανία
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η Ολλανδία τέθηκε ξανά σε μερικό lockdown σήμερα, λόγω της αύξησης ρεκόρ των κρουσμάτων τις τελευταίες εβδομάδες.

Ολλανδικά νοσοκομεία γνωστοποίησαν την Πέμπτη ότι θα ζητήσουν τη βοήθεια γερμανικών νοσηλευτικών ιδρυμάτων, αφού ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται με νέο κορονοϊό στη χώρα διπλασιάστηκε μέσα σε μία εβδομάδα, φτάνοντας τους 1.526.

«Πρόκειται να ζητήσουμε τη μεταφορά ασθενών σε νοσοκομεία της Γερμανίας, ξανά», είπε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής της ένωσης ολλανδικών νοσοκομείων LNAZ.

Η Ολλανδία τέθηκε ξανά σε μερικό lockdown σήμερα, λόγω της αύξησης ρεκόρ των κρουσμάτων τις τελευταίες εβδομάδες. Η εισροή των ασθενών με Covid-19 ανάγκασε τα νοσοκομεία να αναστείλουν προγραμματισμένες επεμβάσεις και ορισμένοι θάλαμοι επειγόντων έχουν κλείσει προσωρινά.

Από σήμερα και για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες όλα τα μπαρ και τα εστιατόρια στη χώρα θα παραμείνουν κλειστά. Οι πολίτες θα είναι υποχρεωμένοι να φορούν υφασμάτινες μάσκες σε κλειστούς χώρους.

Φωτογραφία: Getty Images/Ideal Image

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ταμείο Ανάκαμψης: Το «success story» των αριθμών και η σκληρή πραγματικότητα των έργων

Γιατί οι σύγχρονες επιχειρήσεις αναζητούν εργαζομένους που συνδυάζουν τεχνικές γνώσεις με ισχυρές ανθρώπινες δεξιότητες

Εξοικονομώ: Η τελευταία ευκαιρία του ΥΠΕΝ και οι πιέσεις για νέα παράταση

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider