Τραμπ για Fed: Η μείωση των επιτοκίων έπρεπε να γίνει νωρίτερα

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τραμπ για Fed: Η μείωση των επιτοκίων έπρεπε να γίνει νωρίτερα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ο Τραμπ δηλώνει ότι η Fed έπρεπε να είχε ενεργήσει ταχύτερα, η αλλά η απόφαση της για μείωση των επιτοκίων είναι «καλή».

«Καλή» χαρακτήρισε τη χθεσινή απόφαση της Fed να μειώσει τα επιτόκια ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, όμως τόνισε πως η ομοσπονδιακή τράπεζα έπρεπε να είχε ενεργήσει νωρίτερα.

«Νομίζω ότι είναι καλή. Πιστεύω πως ειλικρινά έπρεπε να είχαν ενεργήσει ταχύτερα», είπε ο Τραμπ σε δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στην Καλιφόρνια.

Νωρίτερα χθες, μετά την ανακοίνωση της Fed ότι μειώνει τα επιτόκια κατά ένα τέταρτο της μονάδας (-0,25%), ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος, ο οποίος ζητούσε δραστική μείωση των επιτοκίων, αντέδρασε με σφοδρότητα ενάντια στον πρόεδρο της ομοσπονδιακής τράπεζας λέγοντας με ανάρτηση στο Twitter:

«Ο Τζέι (Τζερόμ) Πάουελ και η ομοσπονδιακή τράπεζα απέτυχαν για άλλη μια φορά», έγραψε ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος στο Twitter. «Καθόλου κότσια, καμία λογική, κανένα όραμα! Φριχτός επικοινωνιακός τύπος!», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Αλλάζει το παιχνίδι των προεκλογικών παροχών - Τι φέρνει η εμπλοκή του Δημοσιονομικού Συμβουλίου

Γιατί όλοι στις πλατείες των χωριών μιλάνε για τον δύσκολο χειμώνα που μας έρχεται

Διατακτικές σίτισης: Πότε είναι αφορολόγητες - Τι ισχύει για κουπόνια, δωροεπιταγές

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider