Ειδήσεις | Διεθνή
02-04-2019 | 15:10

Αυτές είναι οι καλύτερες αεροπορικές του κόσμου 

Μοιράσου το
Αυτές είναι οι καλύτερες αεροπορικές του κόσμου 

Τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου, όπως τις ανέδειξαν οι ίδιοι οι επιβάτες, ανακοίνωσε το TripAdvisor στο πλαίσιο των ετήσιων βραβείων Traveller’s Choice Awards. 

Η κατάταξη καθορίζεται με βάση εκατομμύρια κριτικές και βαθμολογίες, οι οποίες αναλύονται με τη βοήθεια ειδικών αλγόριθμων. 

Όπως θα δείτε η λίστα με τις 10 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου κυριαρχείται από ασιατικές εταιρείες, ενώ μόλις μια ευρωπαϊκή εταιρεία έχει καταφέρει να βρει μια θέση σε αυτή: 
 

Η Singapore Airlines διατήρησε την θέση της κορυφαίας αεροπορικής του κόσμου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. 

H Qatar Airways εκτινάχθηκε στη δεύτερη θέση της φετινής κατάταξης από την όγδοη που βρισκόταν πέρσι. Έλαβε και το βραβείο της θέσης business. 

Η εταιρεία με έδρα τη Ταιβάν ήταν στην πέμπτη θέση της περσινή κατάταξης. Ξεχωρίζει για την οικονομική της θέση αλλά και για το φαγητό που προσφέρει στους επιβάτες. 

Η αεροπορική εταιρεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων υποχώρησε και αυτή μια θέση σε σχέση με πέρυσι. Φέτος, όμως, κέρδισε και το βραβείο της καλύτερης πρώτης θέσης. 

Η εταιρεία υποχώρησε μια θέση στην κατάταξη σε σχέση με πέρυσι. Θεωρείται μια από τις καλύτερες αεροπορικές στην εξυπηρέτηση πελατών. 

Η εταιρεία με έδρα το Ντάλλας διατήρησε την θέση της ως έκτη καλύτερη αεροπορική εταιρεία. Παραμένει επίσης η μεγαλύτερη εταιρεία χαμηλού κόστους. Προσφέρει δωρεάν αναψυκτικά και σνακ στους επιβάτες ενώ δεν χρεώνει έως και δύο βαλίτσες ανά επιβάτη. 

Η βραζιλιάνικη εταιρεία βελτίωσε την θέση της στην κατάταξη καθώς πέρσι ήταν ένατη. Είναι ιδιαίτερα γνωστή για τις άνετες θέσεις που διαθέτει στα αεροπλάνα της. 

H συγκεκριμένη βρίσκεται στην κορυφαίες του κόσμου, αλλά υποχώρησε σημαντικά στην κατάταξη από τη δεύτερη θέση που ήταν το 2018. 

Η βρετανική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους έπεσε δύο θέσεις στην κατάταξη φέτος. Ωστόσο ανακηρύχτηκε καλύτερη αεροπορική όχι μόνο της Βρετανίας αλλά και της Ευρώπης. 

Η ιαπωνική ΑΝΑ βρίσκεται για πρώτη φορά στις 10 κορυφαίες αεροπορικές του κόσμου. Ξεχώρισε για την εξυπηρέτηση των επιβατών της. 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.