Ράλι 4,5% και ξανά πάνω από τα 50.000 δολάρια το Bitcoin

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ράλι 4,5% και ξανά πάνω από τα 50.000 δολάρια το Bitcoin
Ισχυρά κέρδη, τα οποία σβήνουν ένα μικρό τμήμα των απωλειών που σημείωσε το Bitcoin στις προηγούμενες συνεδριάσεις, καταγράφει το πρωί της Τρίτης το δημοφιλές κρυπτονόμισμα.

Τελευταία ενημέρωση 14.40

Ισχυρά κέρδη, τα οποία σβήνουν ένα μικρό τμήμα των απωλειών που σημείωσε το Bitcoin στις προηγούμενες συνεδριάσεις, καταγράφει το πρωί της Τρίτης το δημοφιλές κρυπτονόμισμα, σε μία προσπάθεια να αφήσει πίσω το αρνητικό κλίμα της τελευταίας εβδομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, το μεγαλύτερο crypto σε κεφαλαιοποίηση καταγράφει κέρδη 3,3% στα 50.762 δολάρια (στις 14.40 ώρα Ελλάδας) και βρίσκεται εκ νέου σε θετικό έδαφος, απέχοντας ωστόσο αρκετά ακόμα από τα ιστορικά υψηλά των 69.000 δολαρίων στις αρχές Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται πως από το βράδυ της Παρασκευής έως και την Δευτέρα, το bitcoin απώλεσε σχεδόν το ένα πέμπτο της κεφαλαιοποίησής του, φτάνοντας μέχρι και τα επίπεδα των 48.000 δολαρίων, πριν ανακάμψει ελαφριά και κλείσει την ημέρα κοντά στα 49.000 δολάρια.

Σημειώνεται πως το sell-off για το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα έλαβε χώρα σε μία χρονική στιγμή που εκπρόσωποι των ισχυρότερων εταιρειών της αγοράς των crypto καλούνται να καταθέσουν ενώπιον των αμερικανικών ρυθμιστικών αρχών, ενόψει της συνεδρίασης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Τετάρτη και η οποία θα εξετάσει για πρώτη φορά τοι ενδεχόμενο επιβολής ρυθμιστικού πλαισίου στην αγορά των κρυπτονομισμάτων.

Στα υπόλοιπα κρυπτονομίσματα, κέρδη της τάξης του 4% σημειώνει το Ethereum που βρίσκεται στα 4.388 δολάρια, όπως και το Bitcoin Cash που ενισχύεται στα 470,44 δολάρια, με άνοδο 2,46%. Κέρδη 3,7% και για το Litecoin που διαπραγματεύεται στα 160 δολάρια, ενώ το XRP σημειώνει άνοδο 4,68%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Βουτιά άνω του 20% για το bitcoin - Η τιμή έχασε 10.000 δολάρια σε 24 ώρες

Ο Τσάρλι Μάνγκερ εύχεται τα κρυπτονομίσματα να μην είχαν «εφευρεθεί ποτέ» και θαυμάζει την Κίνα που τα απαγόρευσε

gazzetta
gazzetta reader insider insider