Ανακάμπτουν τα κρυπτονομίσματα: Πάνω από τα 44.000 δολάρια το bitcoin, κέρδη για το Ethereum

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ανακάμπτουν τα κρυπτονομίσματα: Πάνω από τα 44.000 δολάρια το bitcoin, κέρδη για το Ethereum
Μπάρες χρυσού και Bitcoin
Σημαντικά κέρδη που τα βοηθούν να διαγράψουν μεγάλο μέρος των απωλειών της προηγούμενης εβδομάδας σημειώνουν τα κρυπτονομίσματα Bitcoin και Ethereum.

Σημαντικά κέρδη που τα βοηθούν να ανακάμψουν στα επίπεδα που βρίσκονταν πριν το ξέσπασμα της κρίσης με την κινεζική Evergrande σημειώνουν την Δευτέρα τα κρυπτονομίσματα Bitcoin και Ethereum, διαγράφοντας σημαντικό μέρος των απωλειών που είχαν καταγράψει στις συνεδριάσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, το Bitcoin έπιασε εκ νέου το όριο των 44.000 δολαρίων, ύστερα από την βουτιά που σημείωσε η τιμή του δημοφιλούς κρυπτονομίσματος κατά την εν εξελίξει κρίση γύρω από την κινεζική εταιρεία, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται στο χείλος της στάσης πληρωμών, ενώ υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή η κεντρική τράπεζα της Κίνας (PBOC) χαρακτήρισε παράνομες όλες τις δραστηριότητες με ψηφιακά νομίσματα.

Σημαντικά κέρδη καταγράφει, ωστόσο, και η τιμή του Ethereum, με το blockhain κρυπτονόμισμα να βρίσκεται πάνω από τα επίπεδα των 3.100 δολαρίων, σημαντικά υψηλότερα από τα επίπεδα των 2.822 δολαρίων που βρέθηκε την Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται πως μετά τις ανακοινώσεις της PBOC το bitcoin βρέθηκε να υποχωρεί κατά 7% και το Ethereum άνω του 10%, όπως και τα EOS, Litecoin και Dash.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Εκατοντάδες χιλιάδες τόνοι ηλεκτρονικών αποβλήτων ετησίως λόγω της εξόρυξης bitcoin

Κίνα: Παράνομες όλες οι δραστηριότητες με κρυπτονομίσματα - Πτώση 7% στο Bitcoin

Κρυπτονομίσματα: Μεγάλα ανταλλακτήρια εμποδίζουν τους Κινέζους χρήστες να εγγραφούν

gazzetta
gazzetta reader insider insider