Η Volvo αλλάζει τα ονόματα των μοντέλων της

Κώστας Παστρίμας
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Volvo αλλάζει τα ονόματα των μοντέλων της
Volvo XC40 Black Edition (Πηγή: Volvo)
Η Volvo Cars απλοποιεί τα ονόματα των μοντέλων της και προσφέρει αναβαθμίσεις, εστιάζοντας στην πλήρη μετάβαση στα ηλεκτρικά οχήματα.

Στο πλαίσιο της δέσμευσής της για βιώσιμη μετακίνηση και με στόχο τη μετάβαση σε ηλεκτρικά οχήματα έως το 2030, η Volvo Cars ανακοινώνει την ενοποίηση των ονοματολογιών των ηλεκτρικών της μοντέλων και την εισαγωγή ενός νέου λογισμικού για βελτίωση των επιδόσεων τους. Η μετονομασία των ηλεκτρικών μοντέλων XC40 Recharge και C40 Recharge σε EX40 και EC40 αντίστοιχα, αποσκοπεί στην καλύτερη διακρίσειμότητα των ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων της, ενώ παράλληλα απλοποιεί την επιλογή για τους πελάτες. Επιπλέον, η εταιρεία καταργεί το σήμα Recharge από τα plug-in υβριδικά μοντέλα, διακρίνοντας τα με ενδείξεις Τ6 ή Τ8 για τα διάφορα επίπεδα ισχύος.

Volvo EC40
To Volvo EC40 (Πηγή: Volvo)

Το νέο λογισμικό Performance που προσφέρεται για τα μοντέλα Twin Motor των EX40 και EC40 αυξάνει την ισχύ κατά 34 ίππους, ενισχύοντας την ταχύτητα επιτάχυνσης και προσφέροντας μια εξαιρετική οδηγική εμπειρία. Αυτή η κίνηση ενισχύει την προσήλωση της Volvo στην ανάπτυξη τεχνολογιών που βελτιώνουν την οδήγηση διατηρώντας χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Πέρα από τις αναβαθμίσεις στα ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα, η Volvo επεκτείνει τις καινοτομίες της σε όλη τη γκάμα της, περιλαμβάνοντας και τις εκδόσεις Black Edition, προσφέροντας μοναδικό στυλ και απόδοση. Μέσω αυτών των πρωτοβουλιών, η Volvo επιδεικνύει την αφοσίωσή της σε μια βιώσιμη μελλοντική μετακίνηση και ενισχύει τη θέση της στην αυτοκινητιστική βιομηχανία.

Volvo EC40
To Volvo EC40 Black Edition (Πηγή: Volvo)

Ο Μπγιορν Άνβαλ, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής και Αναπληρωτής CEO, τόνισε την αξία της ευθυγράμμισης των ηλεκτρικών μοντέλων με την υπόλοιπη σειρά, διευκολύνοντας τους καταναλωτές καθώς η εταιρεία συνεχίζει τη διαδικασία εξηλεκτρισμού της γκάμας της και ανανεώνει τα υβριδικά της μοντέλα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider