Αυτοκίνητο
22-09-2021 | 16:06

Επιδότηση έως 6.000 ευρώ για τη νέα Ford Mustang Mach-E

Newsroom
Μοιράσου το
Επιδότηση έως 6.000 ευρώ για τη νέα Ford Mustang Mach-E
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Η νέα Ford Mustang Mach-E πραγματοποίησε πρόσφατα και με ιδιαίτερη επιτυχία το ντεμπούτο της στη χώρα μας, με τους Έλληνες πελάτες να υποδέχονται με θέρμη και ξεχωριστό ενδιαφέρον το νέο, επίλεκτο μέλος της οικογένειας Mustang, που έρχεται όχι μόνο να συναρπάσει με τις επιδόσεις και τις τεχνολογίες του, αλλά και να καταρρίψει τους μύθους που συνοδεύουν σήμερα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Στην ελληνική αγορά, η νέα Mustang Mach-E είναι διαθέσιμη από το λανσάρισμά της σε τέσσερις εκδόσεις. Oι δύο με κίνηση στους πίσω τροχούς και δύο τετρακίνητες με μπαταρία 75 και 98kWh, εκ των οποίων οι τρεις επωφελούνται των προνομίων του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά».

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι οδηγοί που επιθυμούν σήμερα να αποκτήσουν στη χώρα μας τη νέα Mustang Mach-E σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω εκδόσεις και να μπορούν να λάβουν επιδότηση ύψους 6.000 €. Οι εκδόσεις είναι: 75kWh ή 269 ίππους με κίνηση στους πίσω τροχούς, 98kWh ή 294 ίππους με κίνηση στους πίσω τροχούς και 75kWh ή 269 ίππους με τετρακίνηση.

Δείτε αναλυτικά πώς διαμορφώνονται οι τιμές της νέας Mustang Mach-E στις τέσσερις διαθέσιμες εκδόσεις της με και χωρίς την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά»

Εικόνα

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.