Ποιοι θα δώσουν το παρών στο Greek Investment Conference που συνδιοργανώνουν ΕΧΑΕ και Morgan Stanley

Ανδρέας Βελισσάριος
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ποιοι θα δώσουν το παρών στο Greek Investment Conference που συνδιοργανώνουν ΕΧΑΕ και Morgan Stanley
Για πρώτη φορά το Χρηματιστήριο Αθηνών σε συνεργασία με τη Morgan Stanley διοργανώνει το Ελληνικό Επενδυτικό Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Νοεμβρίου 2022, στο Συνεδριακό Κέντρο της Morgan Stanley στο Λονδίνο.

Για πρώτη φορά το Χρηματιστήριο Αθηνών σε συνεργασία με τη Morgan Stanley διοργανώνει το Ελληνικό Επενδυτικό Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Νοεμβρίου 2022, στο συνεδριακό κέντρο της Morgan Stanley στο Λονδίνο. Το συνέδριο πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Alpha Bank, την Eurobank, την Εθνική Τράπεζα και την Τράπεζα Πειραιώς.

Το Ελληνικό Επενδυτικό Συνέδριο στοχεύει στη στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας, μέσω της ανάδειξης των επενδυτικών ευκαιριών της ελληνικής κεφαλαιαγοράς και της ενίσχυσης της θεσμικής εμπιστοσύνης στη χώρα μας. Θα περιλαμβάνει ατομικές και ομαδικές συναντήσεις μεταξύ των μεγαλύτερων εισηγμένων αλλά και μη εισηγμένων εταιρειών και διεθνών επενδυτικών funds, καθώς επίσης συζητήσεις σε πάνελ, παρουσιάσεις και εκδηλώσεις δικτύωσης.

Η πρώτη ημέρα του συνεδρίου θα περιλαμβάνει «one to one» και «group meetings», με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να δίνει το έναυσμα της έναρξης των διαδικασιών μέσω μιας συζήτησης με τον Franck Petitgas, επικεφαλής της Morgan Stanley International. Ακολούθως θα υπάρξει συζήτηση με τον Αλέξη Πατέλη, Οικονομικό Σύμβουλο του Πρωθυπουργού, με συντονιστή τον Γιάννο Κοντόπουλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο του ομίλου ΕΧΑΕ.

Παράλληλα, θα υπάρξει πάνελ που θα αφορά την πορεία τη στρατηγική και την ενίσχυση του επενδυτικού «story» των εγχώριων συστημικών τραπεζών, με τους τέσσερις Διευθύνοντες Συμβούλους - Βασίλη Ψάλτη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Alpha Bank, τον Φωκίωνα Καραβία, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Eurobank, τον Παύλο Μυλωνά Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας και τον Χρήστο Μεγάλου, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς - και συντονίστρια την Nida Iqbal Siddiqi, επικεφαλής αναλύτρια για τις τράπεζες στη ζώνη EEMEA (Ανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική) της Morgan Stanley.

Η δεύτερη ημέρα του συνεδρίου περιλαμβάνει αποκλειστικά meetings εκπροσώπων των ελληνικών επιχειρήσεων με διεθνή funds.

Το παρών στο Λονδίνο θα δώσουν:

ΑΔΜΗΕ, Aegean, Alpha Bank, ΕΧΑΕ, ΕΥΔΑΠ, Autohellas, Cenergy, Ελλάκτωρ, ElvalHalcor, Eurobank, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, HelleniQ Energy, Intracom, Intralot, Lamda Development, Motor Oil, Mytilineos, Εθνική Τράπεζα, Noval Property, PeopleCert, Τράπεζα Πειραιώς, ΟΛΠ, ΔΕΗ, Sarantis, Τέρνα Ενεργειακή, Titan, Viohalco.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ποιο δρόμο θα ακολουθήσουν οι αγορές - Εφαλτήριο για μια νέα «bull market» ή συνέχεια του «bear market ράλι»;

Πού θα κάτσει η «μπίλια» για τις μετοχές των ελληνικών τραπεζών - Τι αποκαλύπτει η τεχνική εικόνα

Ποιες είναι οι μετοχές που θα απασχολήσουν τους traders στο Χρηματιστήριο Αθηνών

gazzetta
gazzetta reader insider insider