H «βουτιά» για τη μετοχή της Attica Bank και η «κόκκινη κάρτα» από την αγορά στην ασάφεια

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
H «βουτιά» για τη μετοχή της Attica Bank και η «κόκκινη κάρτα» από την αγορά στην ασάφεια
«Με το καλημέρα» ουσιαστικά η μετοχή της Attica Bank δέχθηκε ισχυρές πιέσεις και εντολές πώλησης φτάνοντας κοντά στο limit down. 

«Με το καλημέρα» ουσιαστικά η μετοχή της Attica Bank δέχθηκε ισχυρές πιέσεις και εντολές πώλησης φτάνοντας κοντά στο limit down, ήτοι στο 27,9%. Και αυτό μάλιστα μετά την προσαρμοσμένη τιμή της μετοχής και το reverse split (κάθε 1 νέα μετοχή για 60 παλιές).

Η μετοχή καταγράφει «βουτιά» πλέον 22,5% στα 3,72 ευρώ με όγκο κοντά στα 61,19 χιλ. κομμάτια, κάτι που συνεπάγεται και απουσία επενδυτικού ενδιαφέροντος. Στα παράγωγα το συμβόλαιο της τράπεζας λήξης Δεκεμβρίου κινείται στα 3,82 ευρώ.

Η τράπεζα έχοντας μπει σε μια φάση εξυγίανσης ξεκινάει περίοδο διαπραγματεύσεων διάρκειας δύο εβδομάδων για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Attica Bank. Ωστόσο χωρίς να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες για το πλάνο που θα ακολουθήσει, οι επενδυτές απομακρύνονται από τον τίτλο της τράπεζας.

Η τράπεζα ανέφερε χθες σε μια γενική και ασαφή βάση πως «μετά από την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών, ελήφθησαν εμπιστευτικές επιστολές εκδήλωσης ενδιαφέροντος, σε μη δεσμευτική βάση, από επενδυτές εγνωσμένου κύρους, γεγονός που αποτελεί επιβεβαίωση της στήριξης στο επιχειρηματικό σχέδιο της Τράπεζας και την υλοποίηση αυτού από τη Διοίκησή της».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider