Νέα υψηλά επίπεδα για Amazon, Apple και S&P 500

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα υψηλά επίπεδα για Amazon, Apple και S&P 500
Παρότι η Wall Street έσπασε το 7ήμερο ανοδικό σερί, την Τρίτη, χθες Τετάρτη, o S&P 500 σημείωσε άνοδο 0,3% στις 4.358 μονάδες.

Οι μετοχές των «Big Tech», όπως η Amazon και η Apple ηγήθηκαν τους κυριότερους δείκτες σε νέα επίπεδα ρεκόρ την Τετάρτη, καθώς οι επενδυτές κινήθηκαν προς τους αγαπημένους τους τεχνολογικούς γίγαντες.

Παρότι η Wall Street έσπασε το 7ήμερο ανοδικό σερί, την Τρίτη, χθες Τετάρτη, o S&P 500 σημείωσε άνοδο 0,3% στις 4.358 μονάδες, ξεπερνώντας το υψηλό της προηγούμενης Παρασκευής και οδηγώντας τα κέρδη που έχουν καταγραφεί από την αρχή της χρονιάς κοντά στο 18%.

Συγκεκριμένα, κατά το κλείσιμο της συνεδρίασης της Τετάρτης, ο S&P 500 ενισχύθηκε 0,35% σε νέο ιστορικό υψηλό, στις 4.358,13 μονάδες. Ο Dow Jones κέρδισε 104 μονάδες κλείνοντας στις 34.681,79, ενώ ο τεχνολογικός Nasdaq σημείωσε μικρή άνοδο στις 14.665,06 μονάδες, έχοντας καταγράψει ωστόσο νέο ρεκόρ αμέσως μετά την έναρξη της συνεδρίασης.

Η Apple και η Amazon ήταν μεταξύ των δύο εταιρειών υψηλής κεφαλαιοποίησης με τα υψηλότερα κέρδη της αγοράς.

Σύμφωνα με το Forbes, την επόμενη εβδομάδα ξεκινά η περίοδος «οικονομικών αποτελεσμάτων» με τις εκθέσεις από τις μεγάλες τράπεζες - μεταξύ των οποίων, η Goldman Sachs και η JPMorgan Chase - να αναμένονται στις 13 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider