Εκτινάσσεται το Bitcoin - Έσπασε το ρεκόρ των 51.000 δολαρίων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εκτινάσσεται το Bitcoin - Έσπασε το ρεκόρ των 51.000 δολαρίων

Δεύτερο ρεκόρ εντός της ίδια ημέρας συναλλαγών καταγράφει το Bitcoin, το οποίο εκτινάχθηκε στις 51.715 δολάρια το μεσημέρι της Τετάρτης, σύμφωνα με στοιχεία του Coin Metrics.

Οι μεγάλες επενδυτικές τράπεζες δείχνουν να κρατούν πλέον μία πιο θετική στάση απέναντι στο δημοφιλές κρυπτονόμισμα, ακολουθώντας το παράδειγμα εταιρειών όπως η Tesla. Την ίδια ώρα στελέχη της JPMorgan προειδοποιούν πως εκτός και αν η επιθετική πορεία του Bitcoin αρχίζει να υποχωρεί, η τρέχουσα τιμή «μοιάζει μη βιώσιμη».

Συγκεκριμένα, ενδυσυνεδριακά το Bitcoin άγγιξε τα 51.715 δολάρια, για πρώτη φορά στην ιστορία του, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα είχε καταγράψει ακόμα ένα ρεκόρ φτάνοντας στα 50.927 δολάρια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, το πρωί της Δευτέρας, το ράλι του Bitcoin έχει φέρει στο προσκήνιο τις ανησυχίες για κερδοσκοπικές φούσκες στις αγορές, την ώρα που οι υποστηρικτές των κρυπτονομισμάτων αποδίδουν το ανοδικό ράλι στην αυξημένη προσοχή που συγκεντρώνουν τα ψηφιακά νομίσματα, ιδίως μετά την πρόσφατη αγορά μετοχών αξίας 1,5 δισ. δολαρίων από την Tesla του Έλον Μασκ.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider