Προσπάθειες επαναφοράς του θετικού κλίματος στη Wall Street

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Προσπάθειες επαναφοράς του θετικού κλίματος στη Wall Street

Προσπάθειες ανόδου και διαμόρφωσης ενός θετικού μομέντουμ επιχειρεί η Wall Street με τον Dow Jones ωστόσο να συνεχίζει τη διόρθωση.

Οι επενδυτές αναμένουν και το πρώτο δείγμα των εταιρικών αποτελεσμάτων με τις αμερικανικές τράπεζες να ξεκινούν στο τέλος της εβδομάδα.

Παρόλα αυτά οι πολιτικές αναταραχές στις ΗΠΑ συνεχίζονται, με την ομοσπονδιακή αστυνομία (FBI) να προειδοποιεί ότι σχεδιάζονται ένοπλες κινητοποιήσεις στην Ουάσινγκτον και στις πρωτεύουσες και των 50 Πολιτειών των ΗΠΑ, ενόψει της ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC News.

Τα μέλη μιας μη κατονομαζόμενης ένοπλης ομάδας φέρονται ότι σχεδιάζουν να ταξιδέψουν στην Ουάσινγκτον στις 16 Ιανουαρίου. Απειλούν με εξέγερση αν γίνει προσπάθεια να απομακρυνθεί ο Ντόναλντ Τραμπ από το αξίωμά του, σύμφωνα με έναν ρεπόρτερ του ABC, ο οποίος επικαλείται ένα ενημερωτικό δελτίο του FBI.

Δείκτες

Την Τρίτη, ο Dow Jones καταγράφει απώλειες 0,11% στις 30.964 μονάδες, ο S&P 500 καταγράφει πτώση 0,04% στις 3.798 μονάδες και ο Nasdaq ενισχύεται 0,24% στις 13.069 μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider