«Έριξε ταχύτητα» η Wall Street

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Έριξε ταχύτητα» η Wall Street

Με κέρδη έκλεισαν οι δείκτες της Wall Street την Τετάρτη, βαδίζοντας προς το τέλος μιας εξαιρετικά δύσκολης χρόνια για τις αγορές.

Ώθηση στους επενδυτές έδωσε η προσθήκη του εμβολίου της AstraZeneca στο συνολικό οπλοστάσιο των εμβολιών καθώς το βρετανικό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε σήμερα ότι η κυβέρνηση της χώρας δέχθηκε τη σύσταση της Ρυθμιστικής Αρχής Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας (MHRA) να εγκριθεί το εμβόλιο της AstraZeneca και του πανεπιστημίου της Οξφόρδης κατά του κορονοϊού.

Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων: Δεν είναι έτοιμο για ταχεία έγκριση

Υψηλότερα οδεύουν οι δείκτες της Wall Street την Τετάρτη, σε μια προσπάθεια να αποχαιρετήσει «θετικά» μια εξαιρετικά δύσκολη χρόνια για τις αγορές.

Ώθηση στους επενδυτές δίνει η προσθήκη του εμβολίου της AstraZeneca στο συνολικό οπλοστάσιο των εμβολιών καθώς το βρετανικό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε σήμερα ότι η κυβέρνηση της χώρας δέχθηκε τη σύσταση της Ρυθμιστικής Αρχής Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας (MHRA) να εγκριθεί το εμβόλιο της AstraZeneca και του πανεπιστημίου της Οξφόρδης κατά του κορονοϊού.

Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων: Δεν είναι έτοιμο για ταχεία έγκριση

Η ευρωπαϊκή ρυθμιστική αρχή δεν έχει λάβει παρά κάποιες πληροφορίες σχετικά με το εμβόλιο, πρόσθεσε σε συνέντευξή του στην βελγική εφημερίδα Het Nieuwsblad.

Παράλληλα το σίριαλ συνεχίζεται με το πακέτο στήριξης της αμερικανικής οικονομίας, μετά την απόφαση του ηγέτη της πλειοψηφίας στη Γερουσία, Μιτς Μακόνελ να μπλοκάρει την αύξηση του ποσού της οικονομικής ενίσχυσης στις επιταγές από τα 600 στα 2.000 δολάρια.

Δείκτες

Την Τετάρτη ο Dow Jones ενισχύθηκε 0,24% στις 30.409 μονάδες, ο Nasdaq κέρδισε 0,15% στις 12.870 μονάδες, ενώ ο S&P 500 σημείωσε άνοδο 0,13% στις 3.732 μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider