Νευρικότητα στη Wall Street από την έξαρση της πανδημίας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νευρικότητα στη Wall Street από την έξαρση της πανδημίας

Για δεύτερη διαδοχική συνεδρίαση καταγράφονται απώλειες στη Wall Street, με τους επενδυτές να «ακροβατούν» ανάμεσα στην αισιοδοξία από το μέτωπο των εμβολίων και την έξαρση της πανδημίας.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη ανακοινώθηκαν 172.391 νέα κρούσματα και 1.923 θάνατοι, σύμφωνα με διεθνή μέσα στις ΗΠΑ. 'Ετσι μέχρι να δοθεί έγκριση στα πρώτα εμβόλια οι επενδυτές βρίσκονται σε αναβρασμό.

Παράλληλα, ο Άλμπερτ Μπουρλά δήλωσε στο Skynews ότι η εταιρεία του είναι έτοιμη να ξεκινήσει την διανομή του εμβολίου μέσα σε λίγες ώρες από την έγκρισή του από τις αρχές.

Είπε ακόμα ότι θα η εταιρεία του θα καταθέσει αίτημα για έγκριση από τις ρυθμιστικές αρχές σε όλο τον κόσμο πολύ γρήγορα, τα επόμενα δυο 24ωρα και η διανομή των πρώτων 20 εκατομμυρίων εμβολίων θα αρχίσει άμεσα.

Ο Μπουρλά είπε ότι μόλις η Pfizer πάρει την άδεια θα αρχίσει η διανομή του εμβολίου αλλά πρόσθεσε ότι ο κόσμος θα πρέπει να είναι υπομονετικός γιατί υπάρχει μεγάλη ζήτηση.

«Το φως είναι αληθινό, υπάρχει φως στο βάθος του τούνελ. Πιστεύω ότι το δεύτερο μισό του 2021 θα είναι για πολλούς από εμάς μια διαφορετική εμπειρία» είπε χαρακτηριστικά ο Άλμπερτ Μπουρλά.

Δείκτες

O Dow Jones σημειώνει απώλειες 0,06% στις 29.418 μονάδες, ο Nasdsaq ενισχύεται 0,13% στις 11.816 μονάδες, με τον S&P 500 να καταγράφει απώλειες 0,09% στις 3.564 μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider