Οι αποδόσεις στις ΗΠΑ δεν ήταν οι αναμενόμενες και πλέον όλοι αναμένουν την επόμενη κίνηση της Fed.
Αρνητικά πρόσημα εμφάνισαν οι κινεζικές αγορές στη συνεδρίαση της Πέμπτης, με τους δείκτες σε Σαγκάη και Σενζέν να καταγράφουν απώλειες. Συγκεκριμένα, ο δείκτης στη Σαγκάη έκλεισε με απώλειες στο 0,27%, όπως και ο δείκτης της Σενζέν, ο οποίος κατέγραψε πτώση στο 0,5%.
Απώλειες κατέγραψε το Χονγκ Κονγκ, με τον δείκτη Hang Seng να σημειώνει πτώση κατά 0,11%, την τελευταία ώρα πριν το κλείσιμο της αγοράς.
Την ίδια ώρα η Ιαπωνία σημείωσε άνοδο, με τον δείκτη Nikkei 225 να καταγράφει κέρδη στο 0,32%, όπως και ο γενικότερος δείκτης Topix ο οποίος βρισκόταν σε άνοδο στο 0,6%.
Η Αυστραλία (ASX 200) ολοκλήρωσε τη συνεδρία με άνοδο στο 0,43%, την ώρα που στην Κορέα (Kospi) η συνεδρία ολοκληρώθηκε με κέρδη στο 0,12%.