Κορονοϊός: Διασωληνώθηκε κοριτσάκι 2,5 ετών, χωρίς υποκείμενο νόσημα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κορονοϊός: Διασωληνώθηκε κοριτσάκι 2,5 ετών, χωρίς υποκείμενο νόσημα
Ένα κοριτσάκι 2,5 ετών διασωληνώθηκε στο Νοσοκομεί Κορίνθου, λόγω επιπλοκών της Covid-19 και μεταφέρεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Ένα κοριτσάκι 2,5 ετών διασωληνώθηκε στο Νοσοκομεί Κορίνθου, λόγω επιπλοκών της Covid-19 και μεταφέρεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), το παιδί δεν αντιμετώπιζε άλλα προβλήματα υγείας.

«Τα παιδιά θα πρέπει να τα προφυλάσσουμε όχι μόνο από τη γρίπη αλλά και τον κορονοιο. Το πρωί διακομίσθηκε κοριτσάκι 2,5 ετών στο νοσοκομείο Κορίνθου θετικό στο κορονοιό σε σοβαρή κατάσταση. Πάλευαν 3 ώρες οι συνάδελφοι να σωθεί το κοριτσάκι. Διασωληνώθηκε και μεταφέρεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου "Αγλαΐα Κυριακού. Το κοριτσάκι δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Συγχαρητήρια στους συναδέλφους. Ακόμη και οι γονείς στην αγωνία τους ευχαριστούσαν τους συναδέλφους. Περαστικά στο κοριτσάκι και μεγάλη προσοχή στα παιδιά από τις ιώσεις. Ένα μεγάλο μπράβο στους συναδέλφους του νοσοκομείου Κορίνθου», αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ιαπωνία: Πάνω από 200.000 κρούσματα του νέου κορονοϊού, για πρώτη φορά από τον Αύγουστο

Έρχεται νέο χρηματοδοτικό εργαλείο για την ανάπτυξη της βιοτεχνολογίας

Λέιζερ για μυωπία: Νέες προειδοποιήσεις από τον FDA

gazzetta
gazzetta reader insider insider