Lufthansa: Διπλασιάζονται από τις 15 Ιουνίου οι πτήσεις για Αθήνα από Φρανκφούρτη και Μόναχο

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Lufthansa: Διπλασιάζονται από τις 15 Ιουνίου οι πτήσεις για Αθήνα από Φρανκφούρτη και Μόναχο
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Διπλασιάζει από τις 15 Ιουνίου τις πτήσεις για Αθήνα από Φρανκφούρτη και Μόναχο, η αεροπορική εταιρεία Lufthansa.

Διπλασιάζει από τις 15 Ιουνίου τις πτήσεις για Αθήνα από Φρανκφούρτη και Μόναχο, η αεροπορική εταιρεία Lufthansa δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους επιβάτες να επισκεφτούν την πρωτεύουσα, είτε για διακοπές είτε για επαγγελματικούς λόγους.

Η Lufthansa, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, συνολικά θα επαναφέρει πτήσεις σε περίπου 20 προορισμούς σε Γερμανία και Ευρώπη από την Φρανκφούρτη και σε 34 από το Μόναχο, αυξάνοντας περαιτέρω το πρόγραμμα πτήσεων της εταιρείας, το οποίο αναπτύσσεται προοδευτικά τις τελευταίες εβδομάδες.

Οι νέες αυτές πτήσεις περιλαμβάνουν προορισμούς, όπως Ντουμπρόβνικ, Φάρο, Βενετία, Ίμπιζα και Μάλαγα από τη Φρανκφούρτη και Πόρτο, Σπλιτ, Κύπρο, Μπιάριτς, Αγκαντίρ και πολλούς ακόμη από το Μόναχο. Επιπλέον, θα αυξηθεί η συχνότητα των εβδομαδιαίων πτήσεων σε ήδη δημοφιλείς προορισμούς, όπως η Μαγιόρκα και το Σίλτ, με αποτέλεσμα οι συνολικές πτήσεις της εταιρείας από Φρανκφούρτη και Μόναχο για τον Ιούνιο να αυξηθούν από 500 σε 900 εβδομαδιαίως.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Σενάριο αυτοδυναμίας με «σαμαρικές» πλάτες - Το γλέντι του Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ - Οι «πασόκοι» που δεν μασούν

Επιστροφές φόρων: Η ΑΑΔΕ ψάχνει χιλιάδες για να τους δώσει 191 εκατ. ευρώ

Στα 866 ευρώ η μέση σύνταξη τον Μάιο - Στο τραπέζι η αναμόρφωση της ΕΑΣ και η «13η σύνταξη»

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider