Τεχνολογία
21-03-2021 | 12:19

Bloomberg: Η LG ίσως κλείσει το τμήμα παραγωγής smartphones

Newsroom
Μοιράσου το
Bloomberg: Η LG ίσως κλείσει το τμήμα παραγωγής smartphones
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Σύμφωνα με πηγές και έρευνα που έκανε το πρακτορείο Bloomberg, η LG Electronics Inc. Εξετάζει το ενδεχόμενο να κλείσει εντελώς το τμήμα παραγωγής κινητών τηλεφώνων και φορητών συσκευών, αντί να το πουλήσει, καθώς όλα δείχνουν δεν υπάρχουν διαθέσιμοι αγοραστές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι συμφωνίες που επιδίωξε η LG με τη Volkswagen AG της Γερμανίας και την Vingroup JSC του Βιετνάμ για πιθανή πώληση του τμήματος παραγωγής smartphone δεν προχώρησαν. 

Συνδυάζοντας, με τα παραπάνω, την πρόσφατη δήλωση του Διευθύνοντα Συμβούλου της LG Electronics ότι «όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι» εφόσον το τμήμα αυτό έχει ζημιογόνο λειτουργία αλλά και τις φήμες ότι η εταιρεία διέκοψε την ανάπτυξη τηλεφώνων με δυνατότητα αναδίπλωσης, μόλις πριν ένα μήνα οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι ο Απρίλιος είναι ένας κρίσιμος μήνας για το τμήμα smartphones της LG.  Εξάλλου, μόλις σήμερα η LG έβαλε στο ράφι την προγραμματισμένη διάθεση όλων των νέων smartphones, μέχρι το τέλος του πρώτου εξαμήνου του έτους και περιμένουμε νεότερα.
 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.