Cisco: 72.102 online μαθήματα μέσα στον Μάρτιο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Cisco: 72.102 online μαθήματα μέσα στον Μάρτιο
Περισσότερες από 1 εκατομμύριο εκτιμώνται οι συμμετοχές των μαθητών γυμνασίου και λυκείου στην πλατφόρμα Cisco Webex Meetings.

Περισσότερες από 1 εκατομμύριο εκτιμώνται οι συμμετοχές των μαθητών στα γυμνάσια και λύκεια στα 72.102 μαθήματα εξ αποστάσεως που πραγματοποιήθηκαν στο δεύτερο μισό του Μαρτίου λόγω της αναστολής λειτουργίας των σχολικών μονάδων στο πλαίσιο των περιορισμών που προκύπτουν από την πανδημία COVID-19.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε ανακοίνωση της η Cisco, η πλατφόρμα της οποίας, Cisco Webex Meetings, έχει επιλεγεί από το υπουργείο Παιδείας ως επίσημη πλατφόρμα σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Από τη στιγμή που ξεκίνησε το πρόγραμμα, όλοι οι καθηγητές των Λυκείων και Γυμνασίων, 33.892 και 38.376 αντίστοιχα, της χώρας, απέκτησαν προσωπικό λογαριασμό στην πλατφόρμα, την προσωπική τους ψηφιακή τάξη και άρχισαν να οργανώνουν τηλε-μαθήματα με τους μαθητές Λυκείου και Γυμνασίου, 370.017 και 340.479 αντίστοιχα. Την περασμένη Παρασκευή (3/4) ολοκληρώθηκε και η διαδικασία ενημέρωσης για τα δημοτικά σχολεία προκειμένου να ξεκινήσουν και εκεί online μαθήματα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider