SOFTONE: Δωρεάν το Prosvasis GO για μικρές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες

Viber Whatsapp Μοιράσου το
SOFTONE: Δωρεάν το Prosvasis GO για μικρές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες
Οnline διεκπεραίωση όλων των εργασιών τους των μικρών επιχειρήσεων.

Αρωγός στην προσπάθεια των μικρών επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών να ανταπεξέλθουν στις αντίξοες συνθήκες και τα νέα δεδομένα που διαμορφώνει η πανδημία του κορωνοϊού Covid-19, στέκεται ο Όμιλος Εταιρειών SOFTONE, ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμός business λογισμικού της χώρας και μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia.

Στηρίζοντας ενεργά την πρωτοβουλία #DigitalSolidarityGR του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την υποστήριξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας και τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας, ο όμιλος SOFTONE προσφέρει δωρεάν για 3 μήνες την web εφαρμογή Prosvasis GO, σε κάθε μικρή επιχείρηση και ελεύθερο επαγγελματία GO, συνδράμοντας έτσι έμπρακτα στην απρόσκοπτη συνέχιση της καθημερινής τους λειτουργίας από οπουδήποτε και μέσα από οποιαδήποτε συσκευή.

Το Prosvasis GO συγκεντρώνει όλα όσα χρειάζονται οι σύγχρονες μικρές επιχειρήσεις (και οι λογιστές τους) για την online διεκπεραίωση των εργασιών τους, από την έκδοση και αποστολή ηλεκτρονικών τιμολογίων και την καταγραφή εσόδων και εξόδων έως τη δημιουργία αναφορών, την οργάνωση εργασιών και τον έλεγχο αποθεμάτων.

Η πρωτοβουλία του Ομίλου SOFTONE αφορά τη δωρεάν χρήση όλων ανεξαιρέτως των πακέτων συνδρομών του Prosvasis GO, η ενεργοποίηση των οποίων είναι άμεσα διαθέσιμη μέσα από την ιστοσελίδα της εφαρμογής https://go.prosvasis.com/

Να υπενθυμίσουμε ότι ο όμιλος SoftOne αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους εταιρειών business λογισμικού στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τρία κορυφαία brands (SoftOne, UNISOFT και PROSVASIS) ενώ απασχολεί περισσότερους από 300 εργαζόμενους. Επιπλέον διαθέτει ένα διευρυμένο δίκτυο 600+ συνεργατών, εξυπηρετώντας αποτελεσματικά μία συνεχώς αυξανόμενη βάση 47.000 και πλέον πελατών σε 4 χώρες (Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία). Με μακρόχρονη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία, ο Όμιλος SoftOne αναπτύσσει σύγχρονα προϊόντα, Cloud υπηρεσίες και λύσεις Enterprise Mobility, που οδηγούν το digital transformation των σύγχρονων επιχειρήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.softone.gr

Όσο για τον όμιλος εταιρειών Olympia είναι ένας διεθνής επενδυτικός όμιλος με ιδρυτή τον Πάνο Γερμανό το 1980 και ισχυρή παρουσία σε 10 χώρες. Οι θυγατρικές του εταιρείες απασχολούν πάνω από 8.500 εργαζόμενους σε διαφορετικές επιχειρηματικούς κλάδους όπως το Λιανεμπόριο, οι Τηλεπικοινωνίες, η Βιομηχανία, η Διανομή, η ανάπτυξη Λογισμικού και το Real Estate.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider