ΓΣΕΕ: Νόμιμη κρίθηκε η απεργία των εργαζομένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΓΣΕΕ: Νόμιμη κρίθηκε η απεργία των εργαζομένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Τη σημερινή 24ωρη απεργία των εργαζομένων και των σωματείων τους στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ στηρίζει η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ).

Τη σημερινή 24ωρη απεργία των εργαζομένων και των σωματείων τους στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ στηρίζει η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ).

Όπως αναφέρει η Συνομοσπονδία, σε ανακοίνωσή της, οι εργαζόμενοι ζητούν «να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των επιβατών και των εργαζομένων και να γίνουν προσλήψεις προσωπικού, ώστε να σταματήσει η εντατικοποίηση της εργασίας τους».

«Παρά το γεγονός ότι η εταιρεία προσέφυγε στα δικαστήρια, ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη η κινητοποίηση, οι εργαζόμενοι δικαιώθηκαν από τη δικαστική απόφαση, η οποία σφράγισε το συνταγματικό δικαίωμα της απεργίας. Η ασφαλής και ποιοτική μεταφορά των επιβατών, αλλά και των εργαζομένων, πρέπει και επιβάλλεται να είναι η προτεραιότητα της εταιρείας» τονίζει η ΓΣΕΕ.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πόσα χρήματα παίρνει ο Καραλής για το ασημένιο μετάλλιο στο Τόκιο

Στη NΔ προσχώρησε ο Ανδρέας Λοβέρδος - Συνάντηση με Κυριάκο Μητσοτάκη

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider