Ευκαιρίες σε ακίνητα προς πλειστηριασμό στο Landea.gr

Μοιράσου το
Ευκαιρίες σε ακίνητα προς πλειστηριασμό στο Landea.gr
To landea.gr είναι η μόνη πλατφόρμα στην οποία θα βρείτε την πλήρη λίστα ακινήτων προς πλειστηριασμό με καθημερινές προσθήκες νέων ακινήτων και χρήσιμες πληροφορίες.

To landea.gr είναι η μόνη πλατφόρμα στην οποία θα βρείτε την πλήρη λίστα ακινήτων προς πλειστηριασμό με καθημερινές προσθήκες νέων ακινήτων και χρήσιμες πληροφορίες.

Κάθε μήνα διενεργούνται πάνω από 4.000 πλειστηριασμοί ακινήτων, στην Ελλάδα πολλοί από τους οποίους αποτελούν σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες.

Το Landea.gr είναι η μοναδική online υπηρεσία που παρουσιάζει τα περίπλοκα έγγραφα των πλειστηριασμών ακινήτων σε μορφή απλών αγγελιών ακινήτων, πλούσιων σε φωτογραφίες και πληροφορίες, ώστε να είναι εύκολη η ενημέρωση και η συμμετοχή για κάθε ενδιαφερόμενο.

Ήδη σήμερα το Landea.gr δέχεται πάνω από 550.000 επισκέψεις σε μηνιαία βάση από ενδιαφερόμενους υποψήφιους αγοραστές, οι οποίοι ψάχνουν να βρουν ένα ακίνητο που να καλύπτει τις ανάγκες τους.

Τα βασικά πλεονεκτήματα που εξασφαλίζει στον ενδιαφερόμενο αγοραστή το Landea.gr είναι:

  • Ελεύθερη πρόσβαση στη μοναδική υπηρεσία στην Ελλάδα που περιέχει αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα ακίνητα που είναι σε διαδικασία πλειστηριασμού.
  • Εύκολη αναζήτηση η οποία επιτρέπει στο χρήστη να βρει τα ακίνητα με τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί, επιλέγοντας με βάση συγκεκριμένα κριτήρια που αφορούν στο είδος ακινήτου, την περιοχή, τον όροφο, τα τετραγωνικά μέτρα, την τιμή εκκίνησης κ.α.
  • Πρόσβαση σε πλούσιο περιεχόμενο, με εξωτερικές φωτογραφίες, πληροφορίες για τη γειτονιά, την εγγύτητα στάσεων ΜΜΜ, σχολείων, σούπερ-μάρκετ κ.α.
  • Καθημερινές ενημερώσεις που λαμβάνουν μέσω email οι εγγεγραμμένοι χρήστες για όλα τα νέα ακίνητα σε πλειστηριασμό, ώστε να μην χάνουν καμία επενδυτική ευκαιρία.

Δείτε 6 δημοφιλή ακίνητα αυτού του μήνα:

Για να δείτε τα ακίνητα–ευκαιρίες σε όλη την Ελλάδα πατήστε εδώ >>

Ενημερώσου πρώτος/η για τα νέα ακίνητα

Όσοι επιθυμούν να ενημερώνονται άμεσα για τις ευκαιρίες ακινήτων από το Landea.gr, αρκεί να κάνουν δωρεάν εγγραφή. Με αυτό τον τρόπο, θα λαμβάνουν ενημερωτικά e-mails με όλα τα νέα ακίνητα προς πλειστηριασμό που πληρούν τα κριτήρια που έχουν επιλέξει.

Χρειάζονται μόνο 3 απλά βήματα:

  • Εγγραφή με την συμπλήρωση στοιχείων στη φόρμα που υπάρχει στο Landea.gr
  • Επιλογή κριτηρίων για την πραγματοποίηση αναζήτησης (π.χ. Κατοικίες στο Παλαιό Φάληρο με αρχική τιμή κάτω από 150.000€)
  • Αποθήκευση της αναζήτησης ώστε να αποστέλλονται καθημερινά με email τα νέα ακίνητα που ταιριάζουν με τα κριτήρια που έχουν επιλεγεί.

Αυτή τη στιγμή, στο Landea.gr υπάρχουν καταχωρημένα πάνω από 9.000 ακίνητα προς πλειστηριασμό. Η λίστα ανανεώνεται καθημερινά, με ευκαιρίες που απευθύνονται σε όλες τις κατηγορίες αγοραστών και είναι προσβάσιμες με το πάτημα ενός κουμπιού!

Προτού αποφασίσετε να δηλώσετε συμμετοχή σε έναν πλειστηριασμό, καλό θα ήταν να γίνει εκτενέστερος έλεγχος του ακινήτου που σας ενδιαφέρει από νομικό ή/και μηχανικό.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.