Στο Μαξίμου την Τρίτη ο επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων και Μετανάστευσης Μ. Μπρούνερ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Στο Μαξίμου την Τρίτη ο επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων και Μετανάστευσης Μ. Μπρούνερ
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο, Τρίτη 1 Ιουλίου στις 9.00, θα συναντηθεί με τον ευρωπαίο επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων και Μετανάστευσης Magnus Brunner, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο, Τρίτη 1 Ιουλίου στις 9.00, θα συναντηθεί με τον ευρωπαίο επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων και Μετανάστευσης Marcus Brunner, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σημειώνεται πως ο επίτροπος Μετανάστευσης Μάρκους Μπρούνερ της Κομισιόν θα συναντηθεί ακόμα με τον υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Γεραπετρίτη και τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Αθανάσιο Πλεύρη, όπου θα συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στην εφαρμογή του Συμφώνου, την αποτελεσματικότερη επιστροφή, καθώς και τη διαχείριση των συνόρων. Ο επίτροπος θα συζητήσει επίσης τις τρέχουσες προκλήσεις στη Μέση Ανατολή και τη Λιβύη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Κτηματολόγιο: Τι αλλάζει τους επόμενους μήνες για τους πολίτες

Σε διαβούλευση το εργασιακό νομοσχέδιο - Τι προβλέπει για ευέλικτο ωράριο και υπερωρίες

Ζητούνται τσοπάνηδες σε ρόλο πυροσβέστη! Να γιατί καίγονται τόσα πολλά χωριά και πόλεις φέτος

gazzetta
gazzetta reader insider insider